Monica Gabor și Irinuca sunt de negăsit. Irinel Columbeanu își strigă disperarea: ”Nu am mai vorbit” EXCLUSIV

Monica Gabor și Irinuca sunt de negăsit. Irinel Columbeanu își strigă disperarea: ”Nu am mai vorbit” EXCLUSIV
Monica Gabor și Irinuca sunt de negăsit. Irinel Columbeanu își strigă disperarea: ”Nu am mai vorbit” EXCLUSIV

Irinel Columbeanu trece în ultimele zile prin momente de cumpănă! Fostul milionar de la Izvorani ne-a mărturisit faptul că de când a aflat că fosta lui soție s-a despărțit de milionarul Mr. Pink, după zece ani de relație, nu poate să mai pună capul pe pernă liniștit noaptea, întrucât se gândește neîncetat la viitorul fiicei sale.

Monica Gabor și Irinuca sunt de negăsit. Irinel Columbeanu își strigă disperarea

Mai mult, acesta nu reușește să dea de fosta soție, pentru a vorbi despre Irina. 

Vestea că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit după zece ani de relație a luat prin surprindere pe toată lumea! Până și pe fostul soț al vedetei.

Irinel Columbeanu ne-a mărturisit că este îngrijorat de această situație, având în vedere viitorul fiicei sale, Irina de 14 anișori. Acesta crede însă că Moni și Mr. Pink se vor împăca.

“Nu am mai vorbit deloc cu Monica după ce s-a aflat vestea. M-am gândit mult la chestia asta, mă frământă situația în sine!

Nu am încă un program stabilit pentru vara aceasta cu fetița. Eu nu cred că este nevoie să o ajute cineva pe Monica în această situație, ea o să se descurce singură din câte o cunosc. Nu este vorba de ambiție de fier în această situație, Monica este o femeie foarte temperamentală.

Eu cât îi cunosc pe amândoi, pentru că l-am cunoscut și pe Mr.Pink, o să se înțeleagă și o să se împace. Deci dacă ai o femeie temperamentală lângă tine și ești un bărbat deștept, nu ai cum să nu te înțelegi. Mi se pare că se face o furtună într-un pahar de apă.

Ei și-au dat un reset la relație pentru o revalidare. Cu alte cuvinte, nu îmi fac griji că ei doi se vor separa”, a declarat în exclusivitate pentru Impact.ro, Irinel Columbeanu.

Irina scrie o carte în engleză

Totodată, fostul afacerist ne-a mai spus și care a fost ultima sa discuție prin Skype cu fiica sa:

“Irina mi-a spus acum două săptămâni că scrie la o carte. Deja ajunsese la peste 20.000 și ceva de cuvinte. Nu știu despre ce anume este cartea și eu sunt curios. Scrie în limba engleză. Acum vorbim de la autor la autor, ce să mai”.

De precizat este și faptul că recent, Monica și sora ei, Ramona Gabor au fost surprinse într-o vacanță singure în Grecia. După această escapadă, Moni nu a mai plecat în America, la Mr. Pink, ci a ales să meargă în Dubai, unde este stabilită sora ei. 

Un alt indiciu important care arată faptul că cei doi s-au separat sau că există probleme destul de mari în căminul lor conjugal este faptul că fosta soție a lui Irinel Columeanu a ales să steargă toate pozele de pe Instagram cu Mr. Pink și fiul său. 

Depărțirea, confirmată chiar din America

Informația separării celor doi a fost confirmată în exclusivitate pentru playtech.ro, în urmă cu câteva zile, chiar de Paul Mantea, fost handbalist plecat peste Ocean, acolo unde a devenit un cunoscut om de afaceri, prieten de familie cu Monica.

”Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații”, ne-a spus acesta.

Potrivit unei alte surse, Monica a rămas fără bijuteriile sale care valorau sute de mii de euro, după ce, o parte dintre acestea i le-a înapoiat lui Mr. Pink.

”Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel”, ne-a mai spus o altă persoană apropiată Monicăi Gabor.