Monica Gabor, la un pas să fie evacuată din vila lui Mr Pink. Ce se întâmplă cu casa de 3,5 milioane de euro

Monica Gabor, la un pas să fie evacuată din vila lui Mr Pink. Ce se întâmplă cu casa de 3,5 milioane de euro
Monica Gabor, la un pas să fie evacuată din vila lui Mr. Pink

Clipe grele pentru Monica Gabor. Fosta doamnă de la Izvorani are parte de momente de cumpănă din cauza faptului că este la un pas să fie evacuată din vila iubitului său. Ce se întâmplă acum cu locuința de 3, 5 miloane de euro?

Monica Gabor, la un pas să fie evacuată din vila de 3,5 milioane de euro

Incendiile sunt un motiv de îngrijorare mare pentru cei din California. Zilele acestea, statul american este afectat din nou de incendiile de vegetație. Din această cauză, aproape 200 de mii de oameni au primit ordin de evacuare. Monica Gabor se află într-o situație similară, pentru că locuința modelului și a fiicei sale se află în zona afectată.

Cele două stau într-o casă de 3,5 milioane de dolari, alături de iubiul Monicăi, Mr. Pink și de fiul său din prima căsătorie. Românca s-a mutat de aproape doi ani în Malibu, iar din vara anului trecut i s-a alăturat și Irina, fata sa în vârstă de 12 ani. Anul trecut, chiar în aceeași perioadă, statul mic din Statele Unite ale Americii s-a confruntat cu incendii mari de vegetație care a ucis cel puțin 74 de oameni și a distrus 100.000 de hectare, pagubele ridicându-se la zeci de milioane de dolari.

Vila în care se răsfață Monica Gabor
Vila din Malibu în care se răsfață Monica Gabor

„Vino aici, că aici e mai bine”

“Îi place foarte mult în America şi, în curând, se va muta aici. Nu ştiu exact când, dar ii las pe ei să decidă, pentru că la urma urmei, Iri a crescut-o şi am sfătuit-o sa se consulte cu tatal ei, pentru că nu vreau să fiu atât de egoistă şi să spun: „Vino aici, că aici e mai bine”. N-am făcut-o nicio secundă, nu sunt genul care să…Nu pot să nu apreciez ce a făcut Iri pentru ea şi ce face in continuare. Şi face sacrificii mari, şi financiare, şi de tot felul. Nu vreau să o iau pe Irina de langa el şi el să rămână singur”
Monica Gabor (2018)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI