Monica Gabor, întâlnire surpriză cu o româncă în Las Vegas. E soție de milionar și duce o viață de lux

Monica Gabor, întâlnire surpriză cu o româncă în Las Vegas. E soție de milionar și duce o viață de lux
Monica Gabor a avut o întâlnire surpriză cu o româncă în Las Vegas

Monica Gabor duce o viață de lux. Are o relație de dragoste cu multimilionarul chinez Mr. Pink, mănâncă în restaurante de renume, are o garderobă impresionantă, afaceri prolifice și întâlnește oameni celebri. Printre toate activitățile sale, își face timp și pentru prieteni. Fostul model a avut recent o întâlnire cu o româncă, la fel de cunoscută ca ea, în Las Vegas. Fotoreporterii de peste ocean au imortalizat-o.

Monica Gabor, întâlnire cu o română. Cele două au fost surprinse pe aeroportul din Las Vegas

După ce au petrecut o vacanță scurtă în Las Vegas, Monica și prietena ei, Lavinia Postolache, o altă româncă realizată în SUA, s-au întors în Los Angeles cu un avion privat și câteva ajutoare în jurul lor. Moni nu a scăpat de paparazzi nici în America. Ea, alături de amica sa, au fost surprinse de presă pe aeroportul din Las Vegas, în timp ce se îmbarcau într-un avion privat cu destinația Los Angeles.

Monica era însoțită de cei doi copii ai cuplului, Irina, fetiță pe care ea o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, și Antony, fiul afaceristului chinez. Îmbrăcată într-o rochie vaporoasă, purtând pantofi cu toc în aceeași nuanță și geantă Chanel, vedeta a afișat un zâmbet radios. Nici Lavinia nu prezenta altă stare de spirit, în pofida speculațiilor că mariajul ei cu bogatul Jimmy Esebag nu ar trece prin cea mai bună perioadă. Pe de altă parte, piteșteanca nu purta verigheta în cele mai recente imagini.

Lavinia l-a făcut tătic pe milionarul Jimmy Esebag

Lavinia Postolache s-a mutat în California în anul 2007, pentru a studia actorie și regie de film. Trei ani mai târziu a fost aleasă pentru a reprezenta România la Miss World. În prezent, se află în Los Angeles, joacă în filme și visează să devină regizor. Între timp, în viața personală, i-a sucit mințile unuia dintre cei mai bogați oameni din lume, milionarul francez Jimmy Esebag, în vârstă de 60 de ani. În 2019, Lavinia l-a făcut tată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI