Irinel Columbeanu, declarație surprinzătoare despre Monica Gabor. Nu te așteptai să spună asta

Irinel Columbeanu, declarație surprinzătoare despre Monica Gabor. Nu te așteptai să spună asta
Ce a spus Irinel Columbeanu despre Monica Gabor

Deși Monica Gabor are doar 33 de ani, are foarte multă experiență de viață. A fost căsătorită cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, de care a divorțat în urmă cu 11 ani.

Irinel Columbeanu, declarație surprinzătoare despre Monica Gabor

Din căsnicia lor a rezultat un copil, care rămăsese alături de tată, în timp ce ea a plecat în Statele Unite ale Americii. Deși divorțul lor  afost unul cu scandal la vremea aceea, iată că între timp, lucrurile s-au îmbunătățit, iar acum pare că se înțeleg de minune. Însă milionarul a rămas fără bani, motiv pentru care a trimis-o pe Irinuca la mama ei în SUA, care locuiește cu Mr. Pink, iubitul ei, care, la rându-i, are un băiețel dintr-o căsnicie anterioară. Monica Gabor s-a angajat în SUA și are o meserie onorabilă, în ciuda faptului că iubitul ei este bogat. Iar din spusele lui Irinel Columbeabu, familia ar face și economii.

„Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. (…) Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză cum s-a scris… nu îmi place treaba asta că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit. Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20 pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină. Mi-a zis: Am venit acasă și am jumulit-o eu. Sunt bucuros pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele”, a povestit Irinel Columbeanu la Prima Tv.

Ce a spus Irinel Columbeanu despre Mr. Pink

Tot Irinel Columbeanu a spus că se înțelege foarte bine cu iubitul Monicăi Gabor, fiind mulțumit și de faptul că Irinuca primește o educație aleasă.

„Este un om onest, mi-am dat seama din 2016. Și acum îmi dau seama de asta uitându-mă la fiica mea, la educația pe care o primește”, a mai precizat Irinel Columbeanu.

Cât despre Monica Gabor, aceasta este fericită cu viața pe care o are acum, mai ales că o are lângă ea și pe fiica ei.

„Sunt foarte fericită pentru viața pe care o am aici. Îl apreciez foarte mult pe omul din viața mea. Consider că mi-a adus multă schimbare în bine. Și pe omul care a fost în viața mea înainte. Și el m-a ajutat foarte mult și doar cu acești oameni am reușit să devin ceea ce sunt astăzi și le mulțumesc”, a spus Monica Gabor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI