Monica Gabor, bătută de Mr. Pink? Imaginea care i-a șocat pe fanii ei, apărută pe internet înainte de despărțire

Monica Gabor, bătută de Mr. Pink? Imaginea care i-a șocat pe fanii ei, apărută pe internet înainte de despărțire
Ce s-a întâmplat, de fapt, între Monica Gabor și Mr. Pink. Ce fotografie a apărut pe internet

Noi detalii despre despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Pink au ieșit la iveală! Fanii au rămas fără cuvinte în momentul în care au observat o imagine ce a fost făcută înainte de despărțire, ce indică faptul că vedeta a fost victima violenței domestice.

Cum era tratată Monica Gabor de Mr. Pink. Detalii uluitoare

Monica Gabor și Mr. Pink și-au spus adio după o relație de 10 ani, lucru ce a fost confirmat de un apropiat din anturajul vedetei. Fosta doamnă Columbeanu a șters toate fotografiile cu fostul partener și a plecat într-o vacanță în Mykonos cu sora ei, Ramona Gabor.

Apoi, în loc să meargă acasă, Monica a decis să plece în Dubai pentru a petrece mai mult timp cu ruda ei. Zvonurile despre despărțirea furtunoasă dintre ea și Mr. Pink s-au întețit, așa că acum au ieșit mai multe detalii la iveală despre cei doi.

Din păcate, mai multe surse din anturajul vedetei ne-au dezvăluit, în exclusivitate, că aceasta nu ducea o viață prea bună alături de Mr. Pink. Se pare că Monica se afla sub controlul partenerului său, așa că nu avea voie să primească vizite sau să angajeze menajere.

„Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea”, a mărturisit pentru playtech.ro o persoană apropiată vedetei.

Ce a apărut pe internet. Monica Gabor, agresată de Mr. Pink?

Acum, o fotografie ce a apărut pe internet a trezit multe suspiciuni. În urmă cu aproximativ doi ani, Monica Gabor posta o poză în mediul virtual prin care promova o afacere cu produse pe care o are Mr. Pink, potrivit Cancan.

Mai exact, acesta pune la vânzare uleiuri ce sunt pe bază de cannabis selecționat, însă, fanii au observat ceva suspect. Vedeta avea o vânătaie pe mâna dreaptă, mulți gândindu-se că ar fi putut să fie abuzată. De asemenea, la vremea respectivă se zvonea că aceștia au probleme în relație.

Cu ce rămâne Monica Gabor după despărțirea de Mr. Pink. Nu se poate declara mulțumită

Chiar dacă mulți se așteaptă ca Monica Gabor să primească o adevărată avere după separarea de Mr. Pink, se pare că adevărul este altul! Dacă aceasta o să divorțeze, ea o să se aleagă cu mai nimic, spre surprinderea tuturor.

Monica Gabor o să rămână doar cu bijuteriile oferite de Mr. Pink în toți anii de relație, așa că nu o să primească proprietăți sau sume de bani ce ar putea să o ajute pe viitor.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI