Monica Gabor a primit o nouă lovitură. Ce s-a întâmplat cu apartamentul din Victoriei

Monica Gabor a primit o nouă lovitură. Ce s-a întâmplat cu apartamentul său din Victoriei

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, trece prin momente de cumpănă după ce ar fi fost la un pas de evacuare dintr-un apartament situat pe Calea Victoriei. La mijoc e vorba de datorii de câteva mii de euro. Mai multe detalii, în acest articol.

Monica Gabor, la un pas de evacuare din apartament

Deși locuiește peste Ocean de mai bine de nouă ani, Monica Gabor a reușit „performanța“ de a fi la un pas de evacuarie dintr-un apartament din București, situat pe Calea Victoriei. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu este parte într-un proces în care judecătorii sunt chemați să constate inexistența dreptului ei de folosință asupra unui imobil din centrul Capitalei.

Potrivit cancan.ro, proprieterii apartartamentului în care actuala soție a lui Mr. Pink și-a înregistrat sediul social al unei firme pe care o deține au cerut, în instanță, încetarea dreptului de folosință.

Proprietarii spațiului le-au arătat magistraților că respectivul contract a fost semnat în anul 2006, pentru o perioadă de patru ani, cu posibilitatea prelungirii. În realitate, acesta nu a fost niciodată prelungit.

De asemenea, deținătorii imobilului au invocat în fața instanței un prejudiciu efectiv de 3.346 de euro.

Tatăl modelului, executat silit și îngropat în datorii

În urmă cu aproximativ doua luni, Monica Gabor a mai primit o veste tristă. La aproape șapte ani de la moartea șocantă a fostei sale soții, Veronica, tatăl surorilor Gabor s-a stins și el din viață. Istoricul financiar al bărbatului nu diferă cu mult de cel al fiicei sale, care a lucrat ca model.

Monica și Emil Gabor
Monica și Emil Gabor

Acum doi ani de zile, Emil Gabor a figurat ca debitor într-un dosar de executare silită, înregistrat la judecătoria Bacău, pe data de 19 iulie 2018, din cauza unui credit restant în valoare de 9.000 de euro. Dobânzile, comisioanele, dar și penalitățile de întârziere l-au dus într-o situație fără scăpare.

În luna ianuarie a anului 2020, acesta a fost dat în judecată de o instituție specializată în recuperarea datoriilor, procesul având legătură cu cel de executare silită din 2018. În plus, problemele cu legea nu sunt singurele necazuri cu care tatăl surorilor Gabor se confruntă. La finalul anului precedent, Emil Gabor a fost internat mai multe săptămâni în spital, iar medicii i-au pus mai multe diagnostice, toate cauzate de accidentul pe care l-a suferit în urmă cu 10 ani.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI