Monica Anghel nu a scăpat de izolare. Cât mai stă închisă în casă din cauza covid-19

Monica Anghel nu a scăpat de izolare. Cât mai stă închisă în casă din cauza covid-19
Care este starea de sănătate a Monicăi Anghel?

Monica Anghel a intrat în direct la o emisiune TV pentru a mărturisi cum este această perioadă pentru ea. Cântăreața și-a îngrijorat fanii atunci când le-a dezvăluit faptul că este infectată cu COVID-19. Cât mai are din perioada de carantină?

Care este starea de sănătate a Monicăi Anghel?

Monica Anghel a fost infectată cu coronavirus și din fericire pentru fani aceasta a suferit doar de o formă ușoară. Cântăreața a intrat în transmisiune directă în cadrul unui show pentru a mărturisi că primele zile au fost incomode și grele, dar totul s-a sfârșit ulterior.

Alături de aceasta a stat băiețelul ei care a fost nevoit să respecte întreaga carantină pentru că a fost contact direct. Vedeta a declarat că s-a vaccinat, dar nu încearcă să convingă pe nimeni să facă asta sau nu, ci fiecare să ia decizia pentru binele său.

Cea din urmă a mai povestit că a primit critici dure pe rețelele de socializare de la unii internauți care nu sunt de acord cu serul anti-COVID-19. Ea a mai mulțumit încă o dată medicului care a stat alături clipă de clipă, dar și lui Gigi Becali care i-a pus la dispoziție câteva medicamente de care a avut nevoie în această perioadă.

Din cele 14 zile ce cuprind carantina totală, cântăreața și fiul ei au parcurs doar jumătate până la moment. Blondina este fericită că a avut parte doar de o formă ușoară a virusului, dar cu toate astea ar fi vrut să fie mai productivă în perioada petrecută acasă. Cu toate astea, amețelile nu i-au dat pace și au cam ținut-o departe de activitățile dorite.

„A fost o săptămână dificilă”

„Lucrurile sunt toate bune și la locul lor acum. A fost o săptămână dificilă. De fapt, primele zile au fost chiar dificile, cu febră, amețeli, dar nu am avut complicații. Am avut o variantă ușoară a acestui virus. Aș vrea să le mulțumesc doctorilor și mai ales lui Gigi Becali care mi-a trimis niște medicamente ce se găsesc destul de greu.

Cum a aflat că sufăr de acest virus, mi-a trimis imediat medicamentele. Sunt bine! Mai am de stat în casă încă o săptămână. Pe data de 21 mi-am făcut testul rapid și mi-a ieșit imediat pozitiv și ca să pot să fiu și în baza de date mi-am mai făcut unul a doua zi dimineață și am trimis imediat medicului. Băiatul a ieșit negativ, e bine”
Monica Anghel (Sursa: Exclusiv VIP cu Cristi Brancu)

Colaj Foto : Fasui Alin Andrei