Momentul șocant în care un șofer de dubă este decapitat de 2 TIR-uri, intenționat: ”Îți arăt că te răstorn” VIDEO

Momentul șocant în care un șofer de dubă este decapitat de 2 TIR-uri, intenționat: ”Îți arăt că te răstorn” VIDEO

Tragedie fără margini pe șoselele din România! Un bărbat a fost decapitat de două TIR-uri, după o ceartă prin stație în trafic. Polițiștii ajunși la fața locului au avut un șoc la vederea scenei de groază.

Crimă pe șoseaua morții

Crimă pe șoseaua morții E70, Alexandria-București, imediat la ieșirea din reședința Teleormanului. O ceartă în trafic s-a transformat într-o tragedie. Se pare că totul ar fi pornit de la un road rage, pe stație. Un bărbat a rămas fără tată, din cauza unor înjurături pe stația CB (Citizen Band).

Șicanări în trafic prin stație

Un șofer de dubă, care călătorea cu tatăl său pe E70, Alexandria-București, a vrut să depășească un TIR, la ieșirea din oraș. Deoarece avea autoutilitară limitată la 90 la oră, l-ar fi rugat pe șoferul de TIR, care, de asemenea, circula cu fiul său în coloană, aflat într-un alt TIR, să îl lase să depășească. Nu se știe cine a înjurat primul, cert este că între șoferi s-a iscat un mega scandal. A urmat o ploaie de înjurături, care a culminat cu uciderea unui om. Bărbatul aflat în dreapta șoferului dubiței a fost decapitat!

„Lasă că îți arăt că te răstorn”, i-ar fi spus șoferul TIR-ului prin stație celui din dubiță, notează Impact news24.

Bărbatul a fost decapitat de două TIR-uri

Toată șicanarea în trafic a fost auzită de fiul șoferului primului TIR, care conducea un alt mastodont aflat în față. Tânărul ar fi așteptat că șoferul dubei să ajungă în dreptul său, moment în care ar fi frânat brusc. După câteva secunde, din spate a intrat în el primul TIR, condus de tatăl recalcitrant. Practic, dubița s-a făcut acordeon.

Acuzațiile șoferului sunt extrem de grave

În urma impactului devastator, tatăl șoferului dubei, aflat pe locul din dreapta, a murit pe loc, decapitat, între fiarele contorsionate. Conducătorul dubei a rămas șocat de cele întâmplate. Cei doi TIR-iști i-au ucis tatăl, acuză bărbatul.

Făptașii riscă ani grei de închisoare

Scăpat teafăr dintre fiarele contorsionate, tânărul și-a ieșit din minți și i-a luat pe cei doi la bătaie. Conflictul a fost oprit de un polițist, care i-a dat cu spray paralizant în ochi. Din cauza vântului, soluția a rănit un alt polițist, dar și un martor care a intervenit să-i desparte pe cei trei.

Dacă se adeveresc cele spuse de șoferul dubiței și faptele se confirmă, cei doi „agresori în trafic”, tată și fiu, șoferi de TIR, riscă ani grei de închisoare.