Momentul rușinos trăit de Daniel Iordăchioaie chiar pe scenă. Lui Cătălin Măruță nu i-a venit să creadă

Momentul rușinos trăit de Daniel Iordăchioaie chiar pe scenă. Lui Cătălin Măruță nu i-a venit să creadă
Ce i-a povestit Daniel Iordăchioaie lui Cătălin Măruță. Starul PRO TV a fost uluit

Daniel Iordăchioaie a decis să spună tot adevărul și să povestească prin ce moment jenant a trecut chiar pe scenă! Cunoscutul artist a dat cărțile pe față în direct, iar Cătălin Măruță a fost uimit după ce a auzit ce i s-a întâmplat.

Ce a pățit Daniel Iordăchioaie pe scenă. Cătălin Măruță a fost uimit

Daniel Iordăchioaie se bucură de mulți fani încă de la începutul carierei, iar multe domnișoare și-au dorit să se afișeze la brațul său. Totuși, câteva admiratoare au rămas mască în momentul în care artistului i s-a întâmplat ceva jenant pe scenă.

Ba chiar, martor la moment a fost și Octavian Ursulescu, ce nu și-a putut abține râsul. Se pare că pantalonii pe care Daniel Iordăchioaie îi purta pe scenă s-au rupt, așa că fanele ce se aflau în primele rânduri au putut să vadă totul, mai ales pentru că artistul nu purta lenjerie intimă.

„Octavian Ursulescu: Nu purta lenjerie intimă, iar el a făcut celebrul șpagat și i s-a dus cusătura la mijloc. A simțit un vântișor. Era plin, numai fete în primele rânduri.

Daniel Iordăchioaie: Mi s-a despicat, ca să zic așa. (…)

Octavian Ursulescu: Toate domnișoarele au crescut, între timp, iar toate îl așteaptă. Nu pot uita ce au văzut.”, au spus ei la PRO TV.

Daniel Iordăchioaie: ‘Mi s-au rupt pantalonii’

Chiar dacă mai mulți artiști de seamă erau nevoiți să urce pe scenă după Daniel Iordăchioaie, spectacolul nu a mai putut să fie dus la capăt după pățania artistului. Starul și Octavian Ursulescu i-au povestit totul despre eveniment lui Cătălin Măruță.

„Daniel Iordăchioaie: M-am uitat în față, nu înțelegeam. Mă uit în jos, văd nenorocirea, mă ridic și ies în culise. În culise, zic: ‘Gagici, mi s-au rupt pantalonii!’

Octavian Ursulescu: Toată lumea râdea, nu am mai făcut niciun spectacol. (…)

Daniel Iordăchioaie: Au venit fetele la autografe, iar toate îmi ziceau: ‘Vă mai așteptăm’

Octavian Ursulescu: Pe atunci era un puști rock and roll, dar era o perioadă în care era cam singural în lumea aceea, mai tradiționalistă.”, i-au transmis cei doi lui Cătălin Măruță.

Daniel Iordăchioaie, moment rușinos: ‘Ai lenjerie intimă?’

De asemenea, glumele și voia bună nu au lipsit din platoul de la PRO TV. După ce au depănat amintiri prețioase, Octavian Ursulescu și Daniel Iordăchioaie și-au amintit de aventura pe care au avut-o în trecut, așa că și-au adresat replici usturătoare, spre deliciul telespectatorilor.

„Octavian Ursulescu: Tu ai lenjerie intimă acum?
Daniel Iordăchioaie: Nu! Vrei să îți arăt?”, au mai zis cei doi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI