Ce se întâmplă acum cu Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie. De ce nu s-a măritat nici acum cu iubitul ei

Ce se întâmplă acum cu Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie. De ce nu s-a măritat nici acum cu iubitul ei
Ce se întâmplă cu Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie

Daniel Iordăchioaie și Nouria Nouri au decis să meargă pe drumuri separate. Ea și-a găsit iubirea, în timp ce el s-a refugiat în artă. Ce se întâmplă acum cu fosta soție a artistului și de ce nu s-a măritat până acum cu bărbatul pe care-l iubește?

De ce Nouria Nouri nu s-a măritat cu iubitul ei?

Nouria Nouri a rămas cu gândul la nunta sa de basm care spera că va avea loc anul acesta. Din păcate, fericitul eveniment s-a amânat din cauza crizei sanitare pe care o traversăm. Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie avea totul pregătit pentru nunta visată, dar lucrurile au fost date peste cap de pandemie, iar acum trebuie să aștepte ca totul să revină la normal.

Nouria trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ionuț Constantin, un bărbat alături de care a simțit din nou fiorii dragostei, după ce a pus punct căsniciei sale. Frumoasa brunetă a dezvăluit că nici ea și nici viitorul ei soț nu-și mai doresc copii, pentru că cei patru pe care îi au împreună din mariajele anterioare sunt de ajuns. Acum, amorezii așteaptă să se vadă de mâna în fața altarului și să se bucure alături de prietenii apropiați de pasul pe care urmează să-l facă împreună.

Nouria Nouri și iubitul ei
Nouria Nouri și iubitul ei

„Nu mă așteptam să mă mărit din nou”

„Nu mă așteptam să mă mărit din nou, dar știam în sufletul meu că trebuie să fie acolo cineva și pentru mine, o jumătate. Eu știu cum e să treci printr-un divorț, așa că sper ca această nouă căsătorie să fie și ultima. Nu mai vrem copii, avem destui, eu doi, el doi, ne ajung. Nu programaserăm o dată fixă. Anul ăsta nu mai e cazul. Când o să revină planeta la normal, o să reluăm planurile de unde le-am lăsat. ufletul  meu este foarte relaxat şi fericit. Da, există viaţă după divorţ, au trecut totuşi şase ani de atunci şi nu am avut de gând să mă duc la mănăstire nici o secundă”
Nouria Nouri (Sursa: click.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI