Ce mașină conducea Irinel Columbeanu când era tânăr și sărac. Imaginea asta e epică

Ce mașină conducea Irinel Columbeanu când era tânăr și sărac. Imaginea asta e epică
Ce mașină a avut Irinel Columbeanu în tinerețe

Deși vremurile în care schimba mașinile de lux pe bandă rulantă s-au dus, se pare că Irinel Columbeanu este învățat să conducă și autoturisme obișnuite. De-a lungul timpului în garajului fostului milionar s-au văzut mașini precum Rolls Royce sau Bentley.

Ce mașină conducea Irinel Columbeanu când era tânăr

Însă, nu sunt mulți cei care știu că prima mașină a afaceristului a fost un Trabant. La doar 19 ani, omul de afaceri își lua prima mașină. Era student în primul an de facultate și dornic sa conducă singur pe drumurile patriei.

De asemenea, după epoca lui Ceaușescu, pasiunea lui pentru automobile a continuat. În felul acesta, Irinel Columbeanu a ajuns sa dețină, pe rând, încă un Trabant, apoi două mașini Oltcit și o Dacia.

Irinel Columbeanu pe scena iUmor

Cu ceva timp în urmă, după o absență lungă din viața mondenă românească, fostul milionar Irinel Columbeanu a apărut într-un loc unde nimeni nu se aștepta să îl vadă, într-o ediție a emisiunii ”iUmor”.

Din nefericire, Irinel Columbeanu a pierdut aproape tot, până chiar și vila care a fost mistuită recent de flăcări. Atât jurații, cât și spectatorii, au rămas uimiți să-l vadă pe fostul milionar cu Bentley și șofer la ușă, urcând pe scenă și ironizând situația în care se află, dar și jurații.

”Am venit până aici în plimbare. Fac exerciții, nu vreau să obosesc ca să nu mă așez pe vreo bancă, pe mine băncile m-au nenorocit, așa că nu vreau să mai aud de ele! În ultima vreme am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele.

Azi ești sus, mâine ești jos, ești același om, deși cei din jur te tratează diferit, oamenii te respectă și vor să îți fie prieteni dacă ești milionar, au senzația că le vei da lor banii. N-am fost niciodată Gigi Becali să arunc cu banii în stânga și în dreapta. Eu am aruncat mai mult în centru. Mi-au plăcut femeile, da! Cui nu-i plac? De ce să fim ipocriți?”, a spus în roast-ul său Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu i-a lăsat mască pe jurați

Mulți știu ce viața tumultoasă a avut fostul milionar. Poate de aici a venit și marea surpriză de a-l vedea pe scena ”iUmor”. Chiar jurații au recunoscut că nu se așteptau la așa ceva.

Ba mai mult au complimentat prestația foarte bună a invitatului, Delia spunând: ”Niciodată nu mă așteptam să-l văd pe scenă la iUmor”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI