14 sept. 2022 | 15:31

Momentul în care Regele Charles se enervează din cauza unui stilou. Cuvintele dure pe care le-a spus celor din jur, de neimaginat

Monden
Momentul în care Regele Charles se enervează din cauza unui stilou. Cuvintele dure pe care le-a spus celor din jur, de neimaginat
Regele Charles al III-lea s-a enervat din cauza unui stilou.

Regele Charles al III-lea a șocat pe toată lumea. Acesta s-a enervat din cauza unui simplu stilou. ,,Oh, Doamne…”, a spus acesta. El se afla în cadrul unei ceremonii la Hillsborough Castle atunci când și-a manifestat frustrarea cauzată de un stilou a cărui cerneală curgea. Acesta și Regina Consoartă Camilla s-au aflat în cursul zilei de marţi la o întâlnire cu Adunarea Națională a Irlandei de Nord.  Cuplul a participat la recepție, iar la final au fost nevoiți să semneze cartea de oaspeți.

Regele Charles al III-lea s-a enervat din cauza unui stilou: acesta a șocat pe toată lumea cu reacția sa

Regele Charles al III-lea și-a manifestat frustrarea cauzată de un stilou a cărui cerneală l-a pătat. Acesta și Regina Consoartă Camilla s-au aflat în cursul zilei de marți la Hillsborough Castle pentru o întâlnire cu membri ai Adunării Naţionale a Irlandei de Nord.

Cuplul a participat la recepție, iar mai apoi ambii au semnat în cartea de oaspeți. Regele a semnat primul și a constatat că obiectul de scris pe care urma să îl folosească a curs și l-a murdărit pe degete.

,,Oh, Doamne, urăsc stiloul ăsta!” a spus el după ce s-a ridicat și i-a înmânat instrumentul soției sale care i-a replicat: ,,Priveşte, a curs peste tot”.

,,Doamne, urăsc asta. Mă enervează la culme”

Totul s-a petrecut în fața camerelor de luat vederi care au mai surprins apoi un amănunt. Mai exact, Regele a completat greșit data vizitei și a scris 12 septembrie în loc de 13. Cel din urmă a corectat totul după ce a întrebat în jur.

„Suntem în 13, domnule”, i s-a spuns. „Doamne! Am completat data greșit”, spune Charles, apoi întreabă ca să se asigure: „13?”. Și primește răspunsul prompt: „Da, domnule”.

Regina Consoartă i-a mărturisit: „Ai scris 12 mai devreme”. Charles a fost vizibil iritat de greșeală și de stiloul care curgea: „Am scris 12? Doamne, urăsc asta”, apoi se ridică. „Mă enervează la culme… De fiecare dată”, a mai susținut el foarte nervos.

Britanicii au sesizat că Regele lor este iritat de o perioadă. Pe data de 10 septembrie s-a petrecut un moment similar. Acesta se afla la St. James’s Palace din Londra, moment în care a gesticulat vizibil nervos către un consilier și i-a făcut semn să mute cutia în care se afla un stilou cu care urma să semneze proclamația.

Amintim că Regina Elisabeta a II-a a murit pe data de 8 septembrie la vârsta de 96 de ani. Fiul său cel mare a venit automat la tron.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro