Momentul în care Oana Zăvoranu a renunţat la singurul obiect de lenjerie pe care îl avea pe ea. S-a întâmplat în direct, spre surprinderea tuturor

Momentul în care Oana Zăvoranu a renunţat la singurul obiect de lenjerie pe care îl avea pe ea. S-a întâmplat în direct, spre surprinderea tuturor
Momentul in care Oana Zavoranu si-a dat chilotii jos la televizor

Oana Zăvoranu este, fără îndoială, una dintre cele mai titrate vedete din România. Faimoasa actriță a stârnit multe controverse, de-a lungul timpului, cu aparițiile sale extravagante. Recent, a redevenit viral în mediul online momentul în care Zăvo și-a dat jos lenjeria intimă, în direct, la TV. Ce s-a văzut în inaginile compromițătoare.

Cum și-a scos Oana Zăvoranu lenjeria intimă la televizor

Este una dintre cele mai populare și controversate dive ale României, renumită pentru stilul său direct și tranșant de a spune lucrurilor pe nume. Oana Zăvoranu a avut parte de o viață ca-n telenovelele care au consacrat-o la începutul anilor 2000.

Frumoasa actriță a câștigat notorietate, de-a lungul decadelor, datorită simțului său dezvoltat al umorului și a scandalurilor în care a fost implicată, într-o manieră mai mult sau puțin directă.

Oana Zăvoranu a epatat audiența, dintotdeauna, cu aparițiile sale extravagante și ținutele menite să-i scoată în evidență trupul sculptat și formele voluptoase.

Zăvo știe cum să atragă atenția, fiind perfect conștientă de atuurile sale fizice evidente. Acum câțiva ani, în cadrul unei emisiuni de la Kanal D, Oana Zăvoranu a făcut un adevărat spectacol, atunci când și-a scos lenjeria intimă, în direct, la televizor.

Iulia Albu i-a lansat o provocare controversatei actrițe, spunându-i să renunțe la singura piesa de lenjerie intimă pe care o purta. Vedeta s-a conformat, moment în care publicul a făcut ochii mari cât cepele.

VEZI AICI IMAGINILE CU OANA ZĂVORANU FĂRĂ LENJERIE

Oana Zăvoranu, acuzată de multe ori că ar fi apărut fără lenjerie intimă în emisiunile TV

Nu este niciun secret faptul că Oana Zăvoranu pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice, deoarece arată senzațional la cei aproape 50 de ani pe care-i posedă în buletin.

Comparând imaginile din 2022 cu cele de acum 10 sau chiar 20 de ani, admiratorii actriței pot vedea cu ochiul liber că bruneta arată la fel, diva reușind să păcălească triumfător trecerea anilor.

Deși, de-a lungul timpului, actrița a fost acuzată de faptul că ar fi apărut la televizor fără să poarte lenjerie intimă, în mai multe situații, fosta soție a lui Pepe nu s-a lăsat deranjată de comentariile cârcotașilor.

Chiar dacă ar fi purtat sau nu lenjerie de corp pe sub ținutele mulate, un lucru este cert. Susținătorii Oanei Zăvoranu nu par să fi fost deranjați de acest detaliu, admirându-i trupul lucrat și personalitatea îndrăzneață.