Cum arată Oana Zăvoranu în costum de baie la 49 de ani. Vedeta are o siluetă dorită de multe femei

Cum arată Oana Zăvoranu în costum de baie la 49 de ani. Vedeta are o siluetă dorită de multe femei
Cum arată Oana Zăvoranu în costum de baie la 49 de ani. Imaginile care i-au lăsat fără cuvinte pe internauți.

Oana Zăvoranu se numără printre personajele controversate din lumea showbizului românesc. Iar asta și din cauza faptului că, în ultima perioadă, a fost implicată în tot felul de scandaluri. Vedeta a reușit, totuși, să se facă plăcută în rândul internauților, cărora le-a câștigat imediat simpatia. Recent, actrița și-a surprins fanii cu câteva fotografii incendiare de la mare. Vezi cum arată Oana Zăvoranu în costum de baie la 49 de ani. 

Cum arată Oana Zăvoranu în costum de baie la 49 de ani

Știm deja cu toții că Oana Zăvoranu adoră locurile fierbinți. Prin urmare, de fiecare dată când merge la mare, reușește să bifeze apariții pe măsură. Vedeta, cunoscută pentru serialele românești în care a jucat, și-a etalat toate formele armonioase în fotografiile pe care le-a publicat pe conturile sale de pe rețelele sociale.

Oana Zăvoranu a făcut ravagii pe internet cu aparițiile sale de senzație. Fotografiile au răvășit mințile tuturor internauților, care au lăudat-o fără rețineri pentru felul în care reușește să se mențină. Vedeta pare că sfidează trecerea anilor, fiindcă are un corp invidiat de multe femei. Nu e nevoie să vă spunem noi mai multe. Imaginile încărcate în galeria FOTO a acestui articol vorbesc de la sine despre sacrificiile pe care le face actrița.

De altfel, Oana Zăvoranu a recunoscut că a fost abordată cu privire la anumite secrete la care apelează pentru a fi în formă. Bruneta susține că nu respectă niciun fel de dietă. Vedeta nu a oferit vreun sfat anume pentru reprezentantele sexului frumos, din acest punct de vedere.

„Nu mică mi-a fost mirarea când unii dintre cei cu care m-am întâlnit la malul mării m-au întrebat direct la ce dietă apelez de reuşesc să mă ţin atât de bine! Ce să le spun, ce să le răspund, când eu ştiu foarte bine că nu am vreuna?! Pur şi simplu fac ce-mi place!”, a susținut Oana Zăvoranu, într-o intervenție pentru Impact.ro.

Ce reguli respectă bruneta pentru a se menține în formă

În schimb, Oana Zăvoranu are grijă la alimentație. Nu refuză să mănânce anumite produse, dacă îi este poftă. Chiar ea a mărturisit că dacă vrea să bea un suc sau să mănânce o ciocolată, nu își impune restricții.

Pe de altă parte, bruneta este foarte atentă la orele la care mănâncă. Potrivit spuselor sale, nu consumă nimic la ore nepotrivite.  Oana Zăvoranu a precizat că încearcă să evite alimentele care sunt grase, pentru a nu pune kilograme în plus. Acestea ar fi, de fapt, secretele corpului său de milioane care arată amețitor în costumul de baie.

„Nu am o dietă anume. Trebuie să spun asta. Dar nici nu mănânc gras sau la ore nepotrivite. După cum nici nu sunt genul de om care să adorm cu capul în frigider, cum mai văd uneori în stânga sau în dreapta. Însă nici nu-mi refuz micile plăceri. Mai un pahar de suc, mai o ciocolată, mai amândouă împreună, în funcţie şi de starea mea de spirit”, a adăugat Oana Zăvoranu.