Momentul în care noua iubită a lui Gerard Pique „a dat cu ochii” de Shakira. „Este atât de nedrept” – FOTO

Relația dintre Gerard Pique și Clara Chia Marti devine tot mai complicată. „Marca” a publicat câteva imagini și informații care au înfuriat-o pe tânăra de 23 de ani. Pozele cu Shakira au rămas pe biroul fotbalistului. Iar acesta nu este singurul motiv de conflict între cei doi.

Pozele cu Shakira au rămas pe biroul lui Gerard Pique

Au trecut aproape patru luni de când Gerard Pique și Shakira s-au despărțit, după o relație de mai bine de 12 ani. Au cerut discreție și liniște pentru a-și proteja cei doi băieți, dar dorința lor nu s-a împlinit. Presa a aflat că fotbalistul are o nouă relație, iar jurnaliștii au primit și confirmarea când fundașul lui FC Barcelona a apărut în public alături de Clara Chia Marti, acum aproape o lună, o tânără de 23 de ani.

Relația dintre cei doi nu trece însă printr-un moment grozav. Iar jurnaliștii de la Marca au aflat și motivul. Pozele cu Shakira nu au fost mișcate de pe biroul lui Gerard Pique! Aceeași sursă a mai publicat și fotografii noi cu Chia Marti din biroul ei.

Imaginile au fost preluate și de contul de Instagram shakiratouroficial, care a și comentat: „Tot ce se întâmplă este atât de nedrept, dar Shakira este o femeie puternică, capabilă să facă față pentru copiii ei”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira Mebarak (@shakiratouroficial)

Clara Chia Marti, nemulțumită că Pique nu o protejează

Și nu este singura supărare pentru Clara Chia Marti. Gerard Pique a fost „băgat în ședință” și i s-a reproșat că nu o protejează de paparazzi care sunt mai mereu pe urmele lor. „După ce a înșelat-o pe Shakira, relația lui Gerard Pique cu Clara Chia s-a deteriorat. Tânăra i-a cerut fotbalistului să o trateze precum pe artista columbiană”, s-a spus în materialul care a avut drept titlu: „Karma lucrează”.

Ziariștii au mai spus că a fost prima ceartă serioasă dintre Gerard Pique și Clara Chia și că relațiile nu au revenit la cote normale.

Urmăriți Playtech.ro și pe