Momentul de la nunta Andreei Bălan care i-a emoționat pe toți. Ce gest superb a făcut George Burcea atunci

Burcea, gest impresionant la nuntă. Ce a făcut atunci?

Burcea a făcut un gest extrem de emoționant la nunta sa, moment pe care fanii fostului cuplu îl privesc acum cu drag, dar și cu tristețe. Iată imaginile de când fericirea lor nu-și cunoscuse marginile!

Momentul emoționant de la nunta Andreei Bălan. Ce gest superb a făcut Burcea atunci?

Au trăit o poveste de dragoste ca în povești, poveste pe care mulți au crezut că nu se va termina vreodată. Din păcate, lucrurile frumoase care au mai rămas din ei sunt acum doar Ella și Clara.

Burcea și Andreea Bălan la valsul mirilor
Burcea și Andreea Bălan la valsul mirilor

Iubirea s-a dus încet-încet, relația s-a răcit considerabil, iar acum au ajuns să trăiască unul fără celălalt. Cu toate astea, ambii împărtășesc cu drag amintirile din ziua în care au devenit soț și soție, drept dovadă și postările recente a pozelor de la nunta.

Burcea, gest emoționant la nunta cu Andreea
Burcea, gest emoționant la nunta cu Andreea

Dacă valsul mirilor a trezit o emoție inițial, acum, luând în calcul și finalul tumultos al relației, fanii au privit cu tristețe în urmă filmulețul. Micuța Ella a vrut neapărat să facă și ea parte din dansul lor, așa că a sărit în brațele tatălui ei. Pentru a nu opri toată coregrafia, George a găsit o soluție naturală și extrem de frumoasă. Actorul a dansat în brațe cu micuța, în timp ce Andreea se strecura printre ei cu piruete și diverse mișcări. La sfârșit, acesta a apărut în brațe cu ambele.

„Fericirea și iubirea se învață”

„Fericirea și iubirea se învață în copilarie atunci când ești iubit de către părinții tăi. Dacă nu ai parte de iubire când ești mic, mai târziu iîn viață nu vei ști să fii fericit, nu vei ști să iubești și să accepti iubirea celor din jur. De la părintele de același sex cu tine, ar trebui să înveți iubirea de sine, iar de la parintele de sex opus, iubirea față de un partener. Un copil lipsit de mângâieri, aprecieri, blandețe și iubire, va deveni un adult flamand, rătăcit prin viață, care va cauta mereu ceea ce nu a avut când era mic, va avea repere eronate, va fugi din anumite situații, va lua decizii nepotrivite vieții sale, va sabota și va proiecta pe orice partener neajunsurile sale sufletești”
Andreea Bălan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI