Gestul făcut de George Burcea, chiar astăzi. Legătura cu mesajul Andreei Bălan transmis acum

Ce gest a făcut azi Geogre Burcea în mediul online?

Andreea Bălan și George Burcea au ceva să transmită? Ultimul gest al actorului i-a pus pe gânduri pe fanii fostului cuplu. Ce a făcut tatăl copiilor Andreei, după mesajul solistei de pe Intagram?

Gestul lui George Burcea din mediul online, după mesajul Andreei

Andreea Bălan a postat azi încă un mesaj cu subînțeles pentru George Burcea. Solista a ales această cale pentru a le transmite fanilor adevărul situației în care s-a aflat, dar totuși ferindu-le pe micuțele sale să afle totul fără perdea. În linii mari, cântăreața a făcut referire la trecutul mai puțin însorit al lui Burcea, dând vina pe copilăria și adolescența nefericită care a dat naștere în cele din urmă unuia adult cu diverse sincope.

Curios a fost că alături de mesaj aceasta a ales să atașeze o fotografie de la cununia lor. La doar câteva minute distanță, Burcea a postat și el o fotografie tot din ziua în care și-au unit destinele, dar fără nicio descriere. Cei care îl urmăresc pe actor în mediul online au putut vedea că deseori alege descrieri scurte, dar cuprinzătoare. De data aceasta, până și micile texte au lipsit cu desăvârșire, cel mai probabil pentru a nu mai da nimic de înțeles. Să fi fost mâna destinului, un semn de regret sau doar o simplă amintire asupra vremurilor în care familia era formată din patru?

Ce gest a făcut George Burcea azi, după mesajul Andreei Bălan din online?
Ce gest a făcut George Burcea azi, după mesajul Andreei Bălan din online?

Mesajul Andreei Bălan

„Fericirea și iubirea se învață în copilarie atunci când ești iubit de către părinții tăi. Dacă nu ai parte de iubire când ești mic, mai târziu în viață nu vei ști să fii fericit, nu vei ști să iubești și să accepți iubirea celor din jur. De la părintele de același sex cu tine, ar trebui să înveți iubirea de sine, iar de la părintele de sex opus, iubirea față de un partener. Un copil lipsit de mângâieri, aprecieri, blândețe și iubire, va deveni un adult flămand, rătăcit prin viață, care va căuta mereu ceea ce nu a avut când era mic, va avea repere eronate, va fugi din anumite situații, va lua decizii nepotrivite vieții sale, va sabota și va proiecta pe orice partener neajunsurile sale sufletești”
Andreea Bălan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI