Momentele grele prin care a trecut Dalida din „Las Fierbinţi”. Ce sacrificii a făcut actriţa Ecaterina Ladin pentru carieră

Momentele grele prin care a trecut Dalida din „Las Fierbinţi”. Ce sacrificii a făcut actriţa Ecaterina Ladin pentru carieră
Ecaterina Ladin, de la „Mamma Mia” la Dalida

Pentru fanii serialului „Las Fierbinți”, personajul Dalida este deja unul extrem de cunoscut. Actrița care-i dă viață personajului, Ecaterina Ladin, este cunoscută și datorită performanțelor sale dintr-un musical celebru, „Mamma Mia!”. Dar, poate puțini sunt cei care știu despre momentele grele prin care a trecut Dalida din „Las Fierbinţi”. Într-un dialog cu Ego.ro, fanii au putut afla ce sacrificii a făcut actriţa Ecaterina Ladin pentru carieră.

Ecaterina Ladin, de la „Mamma Mia” la Dalida

Azi în vârstă de 39 de ani, Ecaterina Ladin este de origine din Chișinău, din Republica Moldova. După terminarea Facultății de Teatru, în 2003, și după o perioadă de tatonări, vine primul ei rol important în drama „După Dealuri”.

Personajul interpretat în film i-a adus și recunoașterea în fața publicului, iar din 2012 dă viață personajului pitoresc Dalida, în serialul „Las Fierbinți”. Pe lângă rolurile sale din serial și filme, Ecaterina Ladin este actriță la Teatrul Evreiesc de Stat. Este căsătorită cu Laurențiu Ladin cu care are un băiețel, Marcu.

Cariera sa actoricească i-a adus un alt rol important, mult mai versatil, în musicalul „Mamma Mia!”. Cei care nu o știau, au cunoscut-o în acest spectacol, descoperindu-i și veleitățile vocale extraordinare. Într-un dialog exclusiv cu Ego.ro, Ecaterina Ladin povestește despre experiența din acest spectacol, unde joacă alături de Horia Brenciu și Loredana Groza:

„În primul rând mi-a fost dor de această atmosferă pe care o face acest spectacol. Că așa cu oamenii ne-am mai întâlnit cumva, poate la un eveniment sau la o zi de naștere, sau undeva întâmplător, dar cumva întregul acestui spectacol te face să-ți fie dor și să tânjești, să ai un jind.

A fost marea surpriză că ne-au anunțat că reluăm. Bine, ne-au anunțat e mult spus, ne-au întrebat disponibilitățile și am zis că ștergem tot și ne facem timp liber. E foarte multă muncă acum, am senzația că o luăm de la început.

Nu l-am jucat de trei ani și am uitat toate coregrafiile, toate cântecele, tot textul, deci e o „varză” în capul meu. Am reluat toate filmările, toate momentele pe care le aveam pe telefon, filmat, de pe YouTube. Tot ce am putut am adunat și m-am îngrozit. M-am îngrozit câtă muncă trebuie depusă până pe 28 și 29 decembrie”, povestește Ecaterina Ladin pentru EGO.ro.

„Arta cere sacrificii!”. Prin ce momente grele a trecut Dalida din „Las Fierbinţi”

Majoritatea actorilor știu această frază, deja celebră. Se pare că și Ecaterina a simțit-o pe pielea ei. În perioada în care se monta musicalul „Mamma Mia!”, și în timpul filmăprilor pentru „Las Fierbinți”, Ecaterina Ladin devenea mămică. Deși unul din cele mai frumoase momente din viața sa, a fost nevoită să facă sacrificii, iar momentele grele nu au fost așteptate prea mult, din păcate:

„Și eu am făcut un copil între timp. Sunt copiii Mamma Mia! Când am făcut o pauză, repejor am trântit unul că știam că o să revenim și să nu o să mai am timp.

(…) La montatul spectacolului așa a fost: filmam la Fierbinți, mă trezeam la 5:00 și de acolo, cum terminam, în mașină și fuga la repetiție. Când aveam o zi liberă de filmare eram toată ziua aia la repetiții, ca să recuperez ce am pierdut în zilele în care nu am fost.

Două luni de zile am avut cantonament. Copilul mă respingea că nu mă mai recunoștea, nu mai știa cine sunt când veneam acasă.”, mai spune Ecaterina Ladin.

Viața de actor, atât pe scenă, cât și pe platoul de filmare, nu este una ușoară. Sunt zile, poate chiar săptămâni când nu ajungi pe acasă, mai ales dacă ai filmări în alte localități, sau chiar în afara țării.

Dar, în cele din urmă, marea satisfacție a unui actor este recunoașterea publicului, aplauzele din sala de teatru și cinema, iar momentul întoarcerii acasă, lângă familie, parcă nu mai este așa de greu. Toate aceste lucruri, într-o anume măsură, le-a trăit și le va mai trăi și Ecaterina Ladin, „Dalida” din Las Fierbinți”.

Urmăriți Playtech.ro și pe