Momente îngrozitoare la o nuntă. Un copil a fost tăiat chiar în fața lui Tzancă Uraganu

Momente îngrozitoare la o nuntă. Un copil a fost tăiat chiar în fața lui Tzancă Uraganu
Momente ingrozitoare la o nunta. Un copil a fost taiat chiar in fata lui Tzanca Uraganu

Celebrul manelist Tzancă Uraganu este îngrozit! Artistul nu-și poate reveni din șoc după ce un copil a fost tăiat chiar în fața lui. Incidentul șocant a avut loc la o nuntă. Ce s-a întâmplat, de fapt. Cântărețul de manele rupe tăcerea.

Ce a pățit manelistul Tzancă Uraganu la o nuntă

Un copil a fost tăiat în fața lui Tzancă Urgananu, chiar la o petrecere, unde te aștepți mai puțin să iasă scandal sau bătaie. ”Putea să fie o nenorocire!”, este de părere celebrul manelist.

Tzancă Uraganu a asistat la o bătaie generală petrecută la o nuntă, iar în mijlocul evenimentului a fost implicat un copil, care s-a rănit.

S-a lăsat cu bătaie. Amănuntele sunt șocante!

Artistul a dezvăluit că a fost chemat la o nuntă, care s-a transfromat într-un adevărat măcel. Totul a început de la un invitat care l-a solicitat pe manelist să-i cânte și a început să facă dedicații jignitoare la adresa celorlalți nuntași. Vizibil deranjați de vorbele urâte adresate lor, bărbatul respectiv a fost snopit în bătaie. Omul recalcitrant a fost lovit inclusiv cu microfonul la care făcuse dedicațiile. Toate aceste detalii au fost confirmate de celebrul cântăreț de manele într-un live pe social media. Amănuntele sunt șocante!

”Am fost mai devreme la o nuntă și de aia am nervi acum și sunt puțin agitat. Nu vreau să dau nume, pentru că nu m-au deranjat cu nimic, dar a ieșit o mare bătaie între ei și putea să iasă un mare măcel, o nenorocire.

Cântam la o masă și dintr-o dată a venit cineva și m-a luat. Eram în curte, oamenii erau foarte liniștiți și m-a chemat alt băiat și a început să dea niște dedicații jignitoare. Eu nu vreau să anunț dedicații jignitoare, dar un om când insistă într-una, mai spui…A spus ceva de genul: ”Când eu eram șmecher, alții nu erau nici fraieri”, ceva de genul ăsta. A sărit aproape toată petrecerea pe omul ăsta care a dat dedicații.

Au sărit și l-au măcelărit. Mi-au luat microfonul din mână, nici nu știu dacă mai am microfon… I l-au aruncat direct în față.

Vreau să vă spun să terminați cu ”ciumegăreala” la nunți că nu știți de unde v-o luați, nu știți de unde sunteți tăiați… de ăștia care faceți contre, între voi, măr refer. Iar noi suntem puși la mijloc”, a povestit Tzancă Uraganu pe Facebook.

Un minor a fost tăiat chiar în fața artistului

Mai grav este că, în mijlocul altercației, un minor a fost rănit. Din primele informații, copilul s-a tăiat la mână din cauza bătușilor care au spart câteva sticle.

”Legat de live-ul de mai devreme, acum am primit o informație că un copil a fost tăiat la mână, din greșeală, cu sticla. Exact ce vă spuneam”, a mai precizat cântărețul de manele.

Nu este prima dată când artistul se plânge că are probleme la nunțile la care este invitat să cânte melodiile sale celebre. Tzancă Uraganu a povestit și în trecut că a devenit ceva normal ca petrecăreții să ajungă să se bată între ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI