Momente dureroase pentru fiica Elenei Udrea. Adrian Alexandrov, sfășiat de durere. Ce l-a întrebat micuța

Momente dureroase pentru fiica Elenei Udrea. Adrian Alexandrov, sfășiat de durere. Ce l-a întrebat micuța
Cum se descurcă fiica Elenei Udrea fără mama ei

Elena Udrea se află în momentul de față în Bulgaria, în arest, acolo unde este ținută de mai bine de 40 de zile. În tot acest timp, Adrian Alexandrov a rămas singur cu fetița, însă cea mică trece prin momente grele, fără mama ei.

Cum se descurcă fetița Elenei Udrea fără mama ei

Alături de Adrian Alexandrov este mama Elenei Udrea, care îl ajută cu fetița. Bunica face de mâncare, iar el o duce la grădiniță și o plimbă. Cu toate acestea, Eva Maria întreabă mereu de mama ei și când vine acasă, răspunsuri pe care Adrian sau bunica nu le au.

„Nu este ușor deloc. Este o situație foarte grea și Adrian a mai trecut prin asta, când Eva era doar un bebeluș. Iată că a demonstrat și de data aceasta că este un om puternic, un bărbat adevărat și un tată minunat. Este devotat, îi face toate poftele Mariei și își petrece tot timpul cu ea”, a povestit, pentru Click!, o sursă din anturajul celor doi.

Procesul Elenei Udrea a fost amânat până în iunie

Curtea de Apel din Bulgaria nu a luat încă o decizie în privința cererii de extrădare în România a Elenei Udrea. Judecătorii au cerut mai multe documente din procesul ei de la București, iar presa bulgară a scris că procesul a fost amânat până pe data de 8 iunie.

„Avocații Elenei Udrea au depus la dosar o serie de plângeri și înscrisuri, în baza cărora s-a susținut că extrădarea acesteia nu trebuie să aibă loc, întrucât în ​​România i-a fost încălcat dreptul la un proces echitabil. Potrivit apărării lui Udrea, unul dintre judecătorii români s-a pronunțat în cazul ei, fără a depune jurământul în calitate de judecător”, anunță purtătorul de cuvânt al Curții de Apel din Sofia.

Totodată, avocații fostului demnitar au precizat în fața instanței că pedeapsa primită de Elena Udrea a fost anulată, printr-o decizie a Curții Constituționale a României.

”Între timp, în urmă cu câteva zile, o instanță din București a amânat un dosar în care trebuie să decidă anularea condamnării sau rejudecarea proceslui, iar examinarea viitoare a acestei probleme vizează și extrădarea acesteia”, a spus avocatul Elenei Udrea.

Citește și: Răsturnare de situație cu Elena Udrea. Cum poate scăpa de închisoare, situație de necrezut