Momente disperate pentru Mihai Trăistariu. Și-a plătit datoriile cu un apartament

Momente disperate pentru Mihai Trăistariu. Și-a plătit datoriile cu un apartament
Artistul și-a plătit datoriile cu un apartament

Pandemia de coronavirus afectează din ce în ce mai multe vedete din showbizul românesc. Printre acestea se află și Mihai Trăistariu, care a recurs la un gest extrem ca să facă rost de bani pentru a-și plăti datoriile. Artistul a fost cuprins de panică și a vândut deja o locuință.

Momente disperate pentru Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu în vârstă de 41 de ani, a intrat în panică de când cu pandemia de COVID-19. În primăvară artistul a investit toți banii pe care i-a avut și a făcut și credit pentru a achiziționa șase garsoniere pe Litoral. Acum, acesta s-a văzut nevoit să vândă o locuință ca să plătească ratele la bancă.

“Eu deja am făcut un gest extrem, mi-am vândut una dintre locuințe și tot panicat sunt, pentru că aveam 20.000 de lei rată pe lună la bancă. Şi dacă mergeam în ritmul în care mergeam înainte era ok, mă descurcam, dar cu pandemia asta s-a blocat toată viața mea și atunci am fost nevoit să-mi vând un apartament și așa am redus rata la 6.000 de lei pe lună.

Măcar atât am putut, din ianuarie o să încerc să îmi amân ratele pentru că iarăși mă sperie restricțiile astea, sunt blocat”, a declarat Mihai Trăistariu, potrivit Click!.

Garsonierele sunt mari și au fost mobilate chiar de artist

După ce a participat la Eurovision cu piesa Tornero, Mihai Trăistariu a fost pe val. El a intrat în afaceri pe timp de criză oferind spre închiriere șase garsoniere pe care le are la Constanța. Deoarece nu mai avea evenimente, artistul s-a ocupat personal de închirierea acestora toată vara.

“Momentan mă ocup eu, puteam să le dau unei firme, însă am vrut să văd cum este. Sunt șase garsoniere de tip studio, apartamente mari, cu tot cu balcon au 43 de metri pătrați. Sunt niște garsoniere uriașe”, a spus Mihai Trăiastariu pentru sursa citată.

La început de sezonului estival, Mihai le-a închiriat cu 150 de lei pe zi, iar apoi s-a ajuns până la 100 de euro pe zi, în vârf de sezon. Cu toate acestea se pare că banii pe care i-a strâns nu l-au ajutat prea mult să achite ratele.

“Eu am o școală de muzică în Constanța, am o carieră de muzică și mai am niște garsoniere la Constanța, pe care printr-un miracol am reușit să le închiriez și să produc niște bani de care țin cu dinții să îmi ajungă până vara viitoare. Eu sunt unul dintre puținii artiști care spune lucrurilor pe nume”, a precizat artistul la o emisiune TV.