Exclusiv: Ce a ajuns să facă Mihai Trăistariu în lipsă de cântări. Câți bani îi aduc imaginile postate pe un site pentru adulți

Exclusiv: Ce a ajuns să facă Mihai Trăistariu în lipsă de cântări. Câți bani îi aduc imaginile postate pe un site pentru adulți
Mihai Trăstariu s-a reprofilat în vreme de pandemie. Câți bani îi aduc imaginile postate pe un site pentru adulți

Solistul Mihai Trăistariu scoate bani și din piatră seacă, la vreme de pandemie. Chiar dacă în acest an nu a mai avut concerte pe bandă rulantă și i s-au rupt chitanțe la jumătate din preț, din recitaluri, el trăiește relaxat după rețeta altor vedete din străinătate. Mai exact, cântărețul își rotunjește veniturile cu ajutorul site-ului pentru adulți OnlyFans.com, unde își expune fără nici o cenzură trupul lucrat din greu la sală, în ultimii ani. Iată ce tarife are pentru curioși!

Mihai Trăistariu are 156 de fani care plătesc să îl vadă în ipostaze fierbinți

Mihai Trăistariu nu a inventat roata, ci doar a preluat rețeta de la vedete de talie mondială, precum Cardi B și Bella Thorne. Dacă ele câștigă milioane de euro pe an din poze deocheate înseamnă că există cerere, iar Mihai Trăistariu pare să fi tras și el cartea câștigătoare, după ce a intrat în acest joc.

Pe OnlyFans.com, cântărețul Mihai Trăistariu a reușit să adune după un an 156 de abonați care plătesc lunar câte 5 dolari (21 de lei). Abonații lui Mihai Trăistariu se pot delecta în schimbul acestei sume modice cu nudurile artistului, filmulețe perverse, dar și cu tot felul de mesaje fierbinți. La final de lună, Mihai Trăistariu încasează 780 de dolari, echivalentul a 3.276 de lei, respectiv 675 de euro. Anual, vedeta adună 8.100 de euro doar din această „afacere”.

Mihai Trăistariu postează aproape zilnic imagini și filmulețe în ipostaze fierbinți
Mihai Trăistariu postează aproape zilnic imagini și filmulețe în ipostaze fierbinți

Concertele din vară i-au adus doar 3.000 €

Mihai Trăistariu nu se lasă de cântat, însă activitatea de bază i-a adus în acest an doar 3.000 de euro. Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, a prins câteva concerte pe litoral. Cum nici de Revelion nu va putea urca pe scenă, Mihai a început să strângă cureaua. Bugetul artistului a fost salvat de chiriile care au totalizat 25.000 de euro.

El a investit de-a lungul anilor în șase apartamente studio în Constanța, iar banii din închirierea acestora sunt un venit constant și la vremuri grele. Mihai preferă să nu mai investească în această perioadă în haine, ci doar în mâncare și în plata utilităților. Are și rate bancare, dar le-a „înghețat” momentan.

Mihai Trăistariu organizează festival la munte cu elevii de la școala de muzică

Pe 21 noiembrie, la Complexul ” Cochet”, din Bușteni, Mihai Trăistariu organizează împreună cu elevii de la școala lui de muzică evenimentul „Festivalul Festivalurilor”. Tinerii talentați se pot înscrie online și în funcție de like-urile primite pe pagina de Facebook a concursului, vor fi premiați în cadrul galei de la Bușteni.

Bineînțeles că organizatorii vor respecta cu sfințenie restricțiile impuse de autorități. Așa că în spațiul închis unde se va desfășura competiția muzicală vor fi maximum șase persoane, se va menține distanța între participanți, juriul va purta măști de protecție, iar microfoanele vor fi dezinfectate corespunzător.

Hitul «Tornero» i-a adus în conturi peste 1,5 milioane €

Mihai Trăistariu a reușit în 2006 să se claseze pe locul al patrulea la Eurovision cu piesa „Tornero”. Artistul, care pe 16 decembrie va împlini 44 de ani, ne-a reprezentat cu succes la concursul muzical internațional. Această reușită i-a adus în ultimii 10 ani peste 1,5 milioane de euro în conturi, din drepturi de autor, drepturi de interpretare și din drepturi de difuzare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI