Cu cine s-a certat Raluka la Superstar de la PRO TV. A divulgat tot ce s-a întâmplat la preselecțiile pentru emisiune

Cu cine s-a certat Raluka la Superstar de la PRO TV. A divulgat tot ce s-a întâmplat la preselecțiile pentru emisiune
Raluka, detalii despre emisiunea 'Superstar'

Raluka a venit cu detalii din culisele show-ului care promite deja că va surprinde pe toată lumea. Celebra cântăreață s-a certat cu cineva. Chiar solista a mărturisit ce s-a întâmplat la preselecții și cum vede întregul proiect.

Superstar de la Pro TV: Raluka s-a certat cu cineva în cadrul show-ului

Tensiunile sunt mari pentru că în spatele fiecărui concurent se află câte o poveste incredibilă, iar decizia care le poate schimba viața este în mâinile juraților. Cunoscuta cântăreață a acceptat invitația la o emisiune a trustului pentru a mărturisi primele impresii despre proiectul care apare pentru prima oară pe micile ecrane de la noi.

Telespectatorii nu mai au de așteptat mult până să vadă talentul participanților. Prima ediție își face apariție pe TV în cursul zilei de vineri, de la orele 20:30, ulterior în ziua de sâmbătă, de la orele 20:00.

Juriul care va cântări atent fiecare decizie și va asculta notă de notă este format din: Carla’s Dreams, Marius Moga, Smiley și singura prezență feminină este reprezentată de nimeni alta decât Raluka. Bruneta a recunoscut că în cadrul show-ului s-a certat cu cineva.

Întrebată care sunt calitățile pe care trebuie să le aibă un viitor Superstar, cântăreața a răspuns că totul este subiectiv, motiv pentru care și între ea și colegii de breaslă se lasă cu săgeți. Cu toate astea, solista a subliniat că oamenii cu adevărat talentați sunt umili. Fanii s-au gândit că Raluka ar avea divergențe cu cântărețul de peste Prut.

„Vrei să ştii dacă m-am certat cu cineva? Da, m-am certat!”

“Sunt foarte recunoscătoare că sunt aici. Vrei să ştii dacă m-am certat cu cineva? Da, m-am certat! Dar Carla’s Dreams i-a certat pe toţi, oricum. Nu ştiu ce ar trebui să aibă un Superstar, serios. E o chestie subiectivă.

Nu e neapărat despre voce, nu e despre vreun caz social, trebuie să există talentul, asta e clar, dar nu doar asta. Este foarte importantă şi atitudinea. Aroganţa nu îşi are locul decât atunci când o pui în muzică. Oamenii cu adevărat talentaţi sunt umili, asta e frumuseţea.

Noi, juraţii, avem păreri destul de diferite ceea ce e bine. Îmi doresc ca cel care va câştiga acest concurs să ajungă un mare artist. E greu să fiu alături de colegii mei. Oricât de puternică aş fi, atunci când am trei bărbaţi imenşi lângă mine e greu. Sunt foarte valoroşi şi au ceva de zis în meseria asta”, a povestit Raluka, la Vorbeşte Lumea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI