25 mart. 2021 | 08:51

Momente dificile pentru AMI. Cât a suferit artista din cauza bărbaților din viața sa: e atât de trist

Monden
Momente dificile pentru AMI. Cât a suferit artista din cauza bărbaților din viața sa: e atât de trist

Ami este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de la noi. Artista a vorbit despre relațiile pe care le-a avut și cum și-ar dori să fie bărbatul ideal.

Ami a suferit din cauza bărbaților din viața ei

Talentată și mereu autentică, Ami și-a deschis sufletul și a povestit despre relațiile ei complicate sau care s-au terminat într-un mod deloc plăcut. Vedeta spune că nu le regretă, ci a avut de învățat mereu de la persoana de lângă ea. Nu știe dacă a fost înșelată, însă ea nu a trădat niciodată.

Deși s-a scris că ar avea o relație cu Andrei Ștefănescu, cel care a devenit recent din nou burlac, Ami spune că nu se pune problema de așa ceva și că între ei doi este doar o relație de prietenie.

„Chiar dacă ne știm de atâția ani și ne-am intersectat de multe ori prin industrie, pe Andrei l-am cunoscut mai bine la Te Cunosc de Undeva și am descoperit un om cu un caracter frumos, e modest, autentic și mereu binedispus. Avandu-l pe Andrei coleg în emisiune, a fost ca o doză de veselie și energie pe platourile de filmare. Mi-e tare drag de el!”, a spus Ami, într-un interviu acordat ciao.ro.

Cum arată bărbatul ideal, în viziunea lui Ami

Vedeta a povestit despre cum ar trebui să arate bărbatul ideal pentru ea. O combinație între un bărbat care o domină, dar o lasă să fie liberă în același timp. Un om care îi oferă încredere în ea și nu încearcă să o schimbe.

„Bărbatul ideal este acela care mă face să îi iubesc toate imperfecțiunile. E acela care la rândul său știe că nu sunt perfectă și mă lasă să fiu eu în toate formele, fără a încerca să mă schimbe. E cel care mă domină, însă îmi oferă libertatea de care am nevoie. Care mă ia de mână și-mi spune că nimic nu e imposibil. Cel lângă care aș putea să evoluez, care îmi dă și mai multă încredere în mine. Doar un bărbat inteligent și asumat deține astfel de calități, și cel pe care îl admir și respect”, a mai spus cântăreața pentru sursa citată.

Cum a trecut peste decepțiile din dragoste

Ami nu ar putea niciodată să aibă o relație în care se simte prizonieră. Cu toate că este conștientă că iubirea cere sacrificii și compromisuri, ele pot fi făcute doar până într-un anumit punct și „până la limita de a renunța la demnitatea mea ca femeie”.

Artista a povestit că a avut și relații complicate, care nu s-au terminat cu bine, însă le păstrează în suflet ca pe lucruri din care a avut ceva de învățat. Nu a înșelat niciodată persoana de lângă ea, ci propriile sentimente.

„Am trăit și astfel de experiențe, de care sincer, nu-mi pare rău. Fiecare relație a avut menirea și scopul ei în viața mea și le-am luat ca atare. Am avut doar de învățat atât despre mine și ce-mi doresc de la persoana de lângă mine, cât și despre greșelile pe care să nu le mai repet într-o relație. Înșelată? Nu știu dacă am fost, cel puțin eu n-am aflat și nici n-am căutat să aflu. De trădat, nu mi-am trădat niciodată partenerul. Ci mai degrabă mi-am trădat propriile sentimente”, a spus Ami.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Meghan îl duce pe Harry în Nigeria, în căutarea rădăcinilor familiei sale
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Au intrat banii pe carduri. Informația a fost confirmată chiar astăzi, 10 mai
Capital.ro
Horoscop 11 mai 2024. Berbecii iau o decizie importantă, Scorpionii au un moment de sinceritate
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Șeful Casei de PENSII, ANUNȚ despre PENSII. Se FACE și a DOUA recalculare. VIN PRIMELE decizii
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro