Momente dificile pentru AMI. Cât a suferit artista din cauza bărbaților din viața sa: e atât de trist

Ami este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de la noi. Artista a vorbit despre relațiile pe care le-a avut și cum și-ar dori să fie bărbatul ideal.

Ami a suferit din cauza bărbaților din viața ei

Talentată și mereu autentică, Ami și-a deschis sufletul și a povestit despre relațiile ei complicate sau care s-au terminat într-un mod deloc plăcut. Vedeta spune că nu le regretă, ci a avut de învățat mereu de la persoana de lângă ea. Nu știe dacă a fost înșelată, însă ea nu a trădat niciodată.

Deși s-a scris că ar avea o relație cu Andrei Ștefănescu, cel care a devenit recent din nou burlac, Ami spune că nu se pune problema de așa ceva și că între ei doi este doar o relație de prietenie.

„Chiar dacă ne știm de atâția ani și ne-am intersectat de multe ori prin industrie, pe Andrei l-am cunoscut mai bine la Te Cunosc de Undeva și am descoperit un om cu un caracter frumos, e modest, autentic și mereu binedispus. Avandu-l pe Andrei coleg în emisiune, a fost ca o doză de veselie și energie pe platourile de filmare. Mi-e tare drag de el!”, a spus Ami, într-un interviu acordat ciao.ro.

Cum arată bărbatul ideal, în viziunea lui Ami

Vedeta a povestit despre cum ar trebui să arate bărbatul ideal pentru ea. O combinație între un bărbat care o domină, dar o lasă să fie liberă în același timp. Un om care îi oferă încredere în ea și nu încearcă să o schimbe.

„Bărbatul ideal este acela care mă face să îi iubesc toate imperfecțiunile. E acela care la rândul său știe că nu sunt perfectă și mă lasă să fiu eu în toate formele, fără a încerca să mă schimbe. E cel care mă domină, însă îmi oferă libertatea de care am nevoie. Care mă ia de mână și-mi spune că nimic nu e imposibil. Cel lângă care aș putea să evoluez, care îmi dă și mai multă încredere în mine. Doar un bărbat inteligent și asumat deține astfel de calități, și cel pe care îl admir și respect”, a mai spus cântăreața pentru sursa citată.

Cum a trecut peste decepțiile din dragoste

Ami nu ar putea niciodată să aibă o relație în care se simte prizonieră. Cu toate că este conștientă că iubirea cere sacrificii și compromisuri, ele pot fi făcute doar până într-un anumit punct și „până la limita de a renunța la demnitatea mea ca femeie”.

Artista a povestit că a avut și relații complicate, care nu s-au terminat cu bine, însă le păstrează în suflet ca pe lucruri din care a avut ceva de învățat. Nu a înșelat niciodată persoana de lângă ea, ci propriile sentimente.

„Am trăit și astfel de experiențe, de care sincer, nu-mi pare rău. Fiecare relație a avut menirea și scopul ei în viața mea și le-am luat ca atare. Am avut doar de învățat atât despre mine și ce-mi doresc de la persoana de lângă mine, cât și despre greșelile pe care să nu le mai repet într-o relație. Înșelată? Nu știu dacă am fost, cel puțin eu n-am aflat și nici n-am căutat să aflu. De trădat, nu mi-am trădat niciodată partenerul. Ci mai degrabă mi-am trădat propriile sentimente”, a spus Ami.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI