Momente cumplite pentru Laura Cosoi: “Mă simt copleşită”. Ce se întâmplă în aceste momente în viața vedetei

Momente cumplite pentru Laura Cosoi: “Mă simt copleşită”. Ce se întâmplă în aceste momente în viața vedetei
Laura Cosoi, dezvăluiri dureroase. Prin ce trece vedete

Laura Cosoi se confruntă cu momente dureroase! Vedeta s-a decis să le spună fanilor totul despre ce se întâmplă în viața ei, așa că mulți au fost întristați în momentul în care au aflat că actrița este copleșită de tot ceea ce vede în jurul său.

Ce probleme are Laura Cosoi. Le-a spus totul fanilor

Numărul de persoane infectate cu Covid-19 a crescut în ultima perioadă, iar din ce în ce mai mulți oameni au pierdut lupta cu nemiloasa boală. Laura Cosoi a mărturisit că este copleșită de tot ce se întâmplă, astfel că a fost nevoită să își schimbe viața.

Actrița le-a povestit fanilor că are un program extrem de strict pentru a ieși din casă doar dacă este nevoie, ba chiar amână anumite filmări și interviuri pentru a se asigura că nu o să existe probleme.

„În perioada asta sunt tare anxioasă. Pur și simplu, în jurul meu sunt mulți oameni bolnavi, chinuiți, încercați. Oricât de optimistă sunt mă simt copleșită de vremurile în care trăim. Am încercat să îmi rezum viața la strictul necesar.

Îmi cântăresc foarte bine programul în ala fel încât să nu ies din casă decât dacă este musai, amân filmări și interviuri, încerc să mă descurc cum pot cu resursele proprii. Și totuși ce perioadă tulbure…

Dacă vorbesc cu cineva la telefon și tușește mă alarmez, dacă strănută cineva în preajma mea îmi țin respirația, daca își dă jos masca să își șteargă nasul mă dau în spate doi metri.”, a zis Laura Cosoi, pe Instagram.

„Prețul plătit nu este unul mic”

De asemenea, vedeta a recunoscut că aceste temeri pe care le are nu sunt unele bune, mai ales pentru că știe că, într-un final, o să vină vremuri mai fericite, dar suferința pe care o vede în jurul său o face să fie precaută.

Tatăl Laurei Cosoi a decedat după ce s-a infectat cu Covid-19, iar aceasta îi duce dorul și este alături de persoanele care au pierdut oameni dragi în această perioadă tulbure.

„Și totuși frica nu este bună. Ar fi bine să mă împac cu ‘împrejurul’ meu, să meditez, să alerg, să ascult muzică, să mă bucur de copii și de natura mai mult ca niciodată.

Va trece, știu! Doar că mi se pare că nu suntem mai bine ca anul trecut, ba mai rău. Și totuși a trecut un an…Aș vrea să ne reluăm viețile fără griji, să pot lua oamenii dragi în brațe și să nu mă mai uit la filme întrebându-mă de ce nu poarta măști?!

Va fi bine, dar prețul plătit nu este unul mic. Mă gândesc la toți cei care sunt încercați în aceasta perioadă și le sunt alături! Mie îmi este dor de tata. Foarte dor.”, a adăugat ea.