Deea și Dinu Maxer au serbat ieri ‘Nunta de dantelă’. Ce teste au trecut cei doi în 13 ani: ‘Uneori nu ne suportăm’ EXCLUSIV

Deea și Dinu Maxer au serbat ieri ‘Nunta de dantelă’. Ce teste au trecut cei doi în 13 ani: ‘Uneori nu ne suportăm’ EXCLUSIV
Sărbătoare mare! Deea și Dinu Maxer au serbat ieri, pe Litoral, Nunta de Dantelă

În agitata lume a showbiz-ului, unde divorțurile sunt deja la ordinea zilei, să sărbătorești 13 de ani de căsnicie, adică ”Nunta de dantelă”, este deja o performanță greu de egalat.

Sărbătoare importantă în familia Maxer! Dinu și Deea au organizat o petrecere de pomină

Soții Maxer au serbat ”Nunta de dantelă”. După petrecerea de aseară, cu șampanie și tort, organizată la malul mării, acolo unde, de fapt, în urmă cu 13 ani, și-au jurat credință, Dinu Maxer ne-a povestit cu drag despre femeia iubită, Deea, recunoscând că nu este totul doar lapte și miere.

„Sunt și momente în care poate nu ne suportăm, dar marele secret într-un cuplu este să taci, atunci când partenerul de viață este supărat sau nervos, noi așa facem.

În plus, noi am trecut și testul fidelității. Deea este jumătatea mea, o văd tot mai frumoasă, în fiecare zi mă îndrăgostesc mai mult de ea.”, ne-a spus acesta.

Dinu Maxer, despre secretele relației sale

De asemenea, Dinu Maxer a punctat faptul că Deea este și o bună gospodină. Mai mult, se pare că acesta recomandă ca, într-un cuplu, sarcinile să fie împărțite egal.

„Gătește foarte bine, nu știu dacă a avut 3-4 eșecuri culinare. Face niște sarmale delicioase, dar și o salată de beuf nemaipomenită.

Deea a fost autodidact, nu gătește nici ca mama mea, nici ca mama ei, la început le suna pe ele, stătea cu mâna pe telefon. Un alt secret al căsniciei este că suntem complementari.

Împărțim treburile casei, de pildă, ea pune lucrurile la spălat, eu le întind, ea le calcă. Facem echipă și pe partea de compoziție, muzică, a început și ea să scrie texte, compune, cântăm împreună.”, a mai lăudat-o Dinu Maxer, în interviul pentru Impact.ro.

”Ne-am serbat ieri pe Litoral, cu tort”

Dinu și Deea Maxer au organizat ieri o petrecere, la Hotel Majestic din Jupiter. Se pare că evenimentul i-a emoționat pe invitați, iar starul nu poate uita seara specială prea curând.

„Am avut un tort delicios, pe care l-am împărțit cu cei prezenți, iar fiul nostru ne-a cântat piesa ”La mulți ani, să petrecem! A fost o seară de neuitat, emoționantă.”, ne-a mai dezvăluit Dinu Maxer.

El i-a făcut soției, de ziua nunții lor, o declarație emoționantă, pe Facebook.

„Nunta de dantelă, 13 ani de la căsătorie!

Dacă cineva mă provoca la un exercițiu de imaginație acum 13 ani, nu aș fi crezut că, după atâția ani, vom fi împreună pe același drum având aceleași visuri și dorințe, că vom avea doi copii și un cățel. D

eea, îți mulțumesc că ai apărut în viața mea, că ai acceptat să-ți fiu alături, că ești așa cum ești, o femeie care mă completează perfect!”, a scris el.

Fiul lui Dinu Maxer este o mică vedetă: ”Are videoclipuri și prezintă spectacole pentru copii!”

Celebrul solist și compozitor este tare mândru de fiul lui, Andreas, care a moștenit talentul artistic al celebrilor săi părinți.

„Are tata un băiat frumos și talentat. A făcut un mic spectacol pentru copii, singurel, în Jupiter, acolo unde anul acesta eu și Deea am bifat șase ani de colaborare cu un hotel, pentru un show, dar pe Litoral avem 16 ani de carieră.

Am mers la mare cu cei doi copii, n-avem doică. Și mă bucur că fiul nostru, Andreas, este responsabil, are grijă de surioara lui, Maysa, o plimbă, o protejează.”, ne-a dezvăluit artistul.

Dinu Maxer, despre colegii din trupa AXXA: ”Mi-e dor să revenim pe scenă!”

Dinu Maxer duce dorul concertelor de odinioară cu trupa AXXA, alături de frații Gabi și Mihai Onilă, ba chiar chiar și-ar dori o reluare a colaborării cu cei doi soliști.

„Din păcate, Mihai Onilă s-a mutat în Belgia și e mai greu să ne vedem la concerte, deși avem multe oferte, după reuniunea noastră de 20 de ani.

Dar marele impediment ar fi distanța, nu este ușor pentru repetiții, Mihai fiind departe, trebuie să calculăm la buget și prețul biletelor de avion pentru sosirea lui în țară.

Dar, da, mi-e tare dor de ei, de colaborarea noastră muzicală, trupa nu s-a desființat, cum am mai auzit, ci a luat o pauză, toți fiind prinși și cu alte contracte.”, a mai mărturisit el, pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI