Momente cumplite pentru bucătarul Petrișor Tănase. Prin ce trece, după ce a avut covid: ‘Uit cuvinte’ (exclusiv)

Momente cumplite pentru bucătarul Petrișor Tănase. Prin ce trece, după ce a avut covid: ‘Uit cuvinte’ (exclusiv)
Ce se întâmplă cu Petrișor Tănase după infectarea cu COVID-19?

Petrișor Tănase a mărturisit fanilor prin ce momente cumplite a trecut. Ce s-a întâmplat cu celebrul bucătar după ce a avut COVID-19? Vedeta a povestit prin ce trece la moment. Românii care îl urmăresc pe micile ecrane sunt surprinși de cele auzite.

Momente cumplite pentru Petrișor Tănase: prin ce trece bucătarul după infectarea cu COVID-19?

Cunoscutul bucătar a cochetat cu televiziunea de-a lungul carierei sale. Acesta este acum gazda unei emisiuni culinare pe nume ‘Sănătatea în bucate’ pe care românii pot să o urmărească pe Digi 24. Acesta a vorbit cum cu fanii lui despre problemele de sănătate cu care se confruntă după ce a fost bolnav de COVID-19.

De asemenea, vedeta a discutat și despre marea sa pasiune – gătitul. Specialistul în gastronomie vine acum cu opțiuni pentru români în dreptul alimentației. Concret, Tănase aduce în prim-plan rețete delicioase, simple, dar și pentru buzunarele multora. Cel din urmă susține că într-adevăr cartoful este baza și de asemenea este cea mai folosită legumă de către români.

„Da, cartoful este baza, am lansat și o carte, la începutul anilor 2000, când ne aflam în perioada crizei financiare. Cartoful se pare că este baza și la ora actuală, dar, în comparație cu acea perioadă, cartofii nu mai sunt ce erau, acum sunt tratați cu tot felul de chimicale.

Se pot consuma de 2-3 ori pe săptămână, dar nu în același timp cu carnea, carbohidrații alături de carne ducând la îngrășare. Mai putem consuma și orez, este foarte bun. Dar și pastele sunt foarte gustoase și la îndemâna oricui, se pregătesc foarte ușor. Putem face budinci dulci au sărate, dar și rapidele paste cu sos de tomate”, a mărturisit vedeta.

„M-a chinuit virusul ăsta”

Bărbatul susține că de când s-a îmbolnăvit de COVID-19 obosește cu mult mai repede decât înainte. De asemenea, acesta mărturisește și că este câteodată lipsit de coerență, are probleme cu memoria și cu digestia.

El a oferit și detalii despre un astfel de moment trăit chiar pe platourile de filmare. Bucătarul se afla în timpul înregistrării emisiunii sale când a trebuit să i se sufle în cască un anumit cuvânt greu de găsit pentru acesta.

„Da, intervine foarte repede oboseala, lipsa de coerență, nu mai știi ce cuvânt să spui, am probleme cu memoria, cu digestia, cu bila. La televiziune, când filmăm emisiunea culinară, ne mai oprim, mă mai ajută producătorul, mai îmi suflă în cască atunci când vede că uit un cuvânt sau când nu mai știu ce să spun.

Am mărit numărul de filmări, pentru că pauzele sunt mai dese, trebuie să mă odihnesc. Timp de 35 de zile m-a chinuit virusul acesta, anul trecut. Tușeam și eram foarte obosit, cam așa s-a manifestat boala, în cazul meu”, a detaliat Petrișor Tănase, pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI