Momente cumplite la Survivor România. Prin ce trec Jador, Zannidache și ceilalți: ‘Tot împuțiți’

Momente cumplite la Survivor România. Prin ce trec Jador, Zannidache și ceilalți: ‘Tot împuțiți’
Momente cumplite la Survivor Romania

Simona Hapciuc din echipa Faimoșilor, recent eliminată din competiția Survivor România 2021, a făcut dezvăluiri despre felul în care  concurenții se spală în jungla din Republica Dominicană.

Momente cumplite la Survivor România

Amintim că Simona Hapciuc a fost eliminată din competiția Survivor România 2021 după ultimul consiliu de eliminare. Ea a răspuns însă unei întrebări de interes pentru telespectatori. Se pare că apa din mare este singura modalitate de a se spălă și în plus, concurenții nu au nici măcar o toaletă improvizată.

„Nu există toaletă sau ceva improvizat care să semene a WC așa cum aveau concurenții de la Exatlon, ci fiecare merge undeva departe în junglă. De hârtie igienică nici nu poate fi vorba, ci frunza este principalul instrument de utilizare, iar situația în ce privește ploile este dezastruoasă. Acel acoperiș improvizat pe care îl au nu este bun de nimic deoarece apa trece prin el ca prin brânză”, a spus Simona Hapciuc la Survivor România 2021.

”Nu este nimic fake”

În plus, Simona Hapciuc a mai spus și că singura modalitate prin care își puteau tăia unghiile era dacă și le rodeau și că tot ceea ce se vede pe micul ecran este sută la sută adevărat!

”Atunci când ploua, dormeam așa în ploaie! Nu este nimic fake, este fix cum se vede la televizor, nu avem WC-uri, mergem în junglă, nu avem hârtie igienică, ci folosim frunze. Nu avem decât apa mării în care ne spălăm, însă tot împuțiți suntem…”, a spus Simona Hapciuc, într-un live.

Tot Simona Hapciuc din echipa Faimoșilor a ținut să precizeze că ea a fost eliminată pe nedrept din această competiție, considerându-se mai bună pe traseu decât mulți dintre foștii ei colegi.

„Nu meritam să ies acum. Am fost una dintre cele mai bune concurente, nu doar din echipa Faimoșilor, ci în general. Erau cel puțin 4 persoane care ar fi meritat să iasă înainte mea: Majda, Culiță, Roxana Nemeș și Jador. Consider că am fost mai bună decât ei pe traseu. Să nu uitam ca Survivor nu e doar un joc sportiv, e si un joc de strategii. În momentul in care am venit aici mi-am asumat că voi fi o fire dreapta, ca în viața de zi cu zi. Nu am vrut să intru în strategii, în grupulețe și am avut de pierdut. Cu Jador și Culiță am avut nenumarăte altercații, iar celelălte persoane care m-au votat au fost pur și simplu influențate de ei”, a mai spus Simona Hapciuc.

Urmăriți Playtech.ro și pe