08 sept. 2023 | 19:36

Momente cumplinte pentru fostul număr 17 ATP. A fost bătut în plină stradă: ”Ridică-te câine”

Sport
Momente cumplinte pentru fostul număr 17 ATP. A fost bătut în plină stradă: ”Ridică-te câine”
Tenismen bătut cu pumnii si picioarele.

Un tenismen, fost număr 17 mondial, a fost bătut cu brutalitate, cu pumnii și picioarele, în fața unui salon de tatuaje din țara natală. Imaginile întregului episod s-au viralizat rapid pe rețelele de socializare. Sportivul a fost atacat de doi bărbați. Și acesta nu este singurul incident care se întâmplă în sport în ultimele luni.

Cine este tenismenul bătut cu pumnii și picioarele

Pe rețelele de socializare au apărut imagini în care se vede cum tenismenul este bătut de doi bărbați în fața unui salon de tatuaje din Gold Coast, în sud-estul Australiei. Nu se știe exact când a avut loc incidentul, în contextul în care săptămâna aceasta a pariticipat la un turneu la Istanbul, fiind eliminat în „optimile” de finală.

Tenismenul australianul Bernard Tomic (30 de ani, numărul 292 ATP) a fost lovit cu punnii și picioarele. În clipul de 16 secunde se vede cum încearcă cu disperare să-și apere fața de loviturile încasate. La un moment dat, unul dintre atacatori îl apucă de hanorac pe Bernard Tomic și încearcă să-l ridice. Văzând că acesta opune rezistență continuă să-l lovească și îi strigă: ”Ridică-te, câine!”

Momente cumplinte pentru fostul număr 17 ATP. A fost bătut în plină stradă: ”Ridică-te câine”

Bernard Tomic a fost numărul 17 mondial.

Presa australiană relatează că poliția nu a putut investiga cazul, deoarece nu fusese încă depusă o plângere oficială în acest sens. De asemenea, identitate celor doi bărbați care l-au atacat pe Bernard Tomic este necunoscută, deocamdată, potrivit Daily Mail.

Bernard Tomic, văzut ca o speranță a tenisului australian

Bernard Tomic a fst Ccnsiderat la un moment dat marea speranță a tenisului din Australia, după două titluri de Grand Slam câștigate la juniori, patru titluri ATP și o apariție în sferturi de finală la Wimbledon.

Cea mai bună clasare a sa în clasamentul ATP a fost locul 17, dar în anul 2022 a ajuns pe poziția 825 și acum încearcă să-și relanseze cariera în turnee de rang inferior din întreaga lume.

Căpitanul lui Newcastle, bătut în plină stradă

Recent, un astfel de incident a avut loc și în Anglia. Căpitanul lui Newcastle, Jamaal Lascelles, în vârstă de 29 de ani, fratele și prietenul său s-au aflat în mijlocul unui conflict violent în plină stradă. Aceștia părăsiseră un club de noapte și, la un moment dat, un bărbat l-ar fi lovit pe fratele fotbalistului cu cotul în gât.

Un martor susține că fundașul a intervenit pentru a-l apăra pe acesta. Astfel a fost și el atacat și a primit o lovitură în cap. Tot potrivit martorilor, unul dintre atacatori a încercat să-l lovească pe Jamaal Lascelles cu o sticlă de votcă, însă aceasta i-a trecut la câțiva milimetri de cap.

Citește și: Un căpitan din Premier League, atacat în plină stradă și amenințat cu moartea. S-a bătut cu șase persoane

Într-un videoclip publicat de presa britanică, Jamaal Lascelles poate fi văzut când îi cere unuia dinte răufăcători să se calmeze, dar e lovit cu pumnul în față și răspunde cu aceeași monedă. Incidentul s-a petrecut pe 20 august, însă imaginile au apărut abia la sfârșitul lunii august, iar Newcastle a demarat o anchetă internă.

Un suporter grec a fost ucis

Un alt act de huliganism în fotbal s-a petrecut la începutul lunii august, când UEFA a suspendat un meci după confruntări violente pe străzile din Atena, între fanii echipelor AEK Atena și Dinamo Zagreb. Atunci, un suporter în vîrstă de 29 de ani a fost ucis și alți cinci au ajuns la spital.

Citește și: UEFA a suspendat un meci după confruntări violente între fani. Un suporter a fost ucis și alți cinci au ajuns la spital VIDEO

UEFA a precizat atunci că „deplânge incidentele îngrozitoare” şi că ”aşteaptă ca cei responsabili pentru acest act oribil să fie arestaţi şi aduşi în faţa justiţiei”.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Ce fac Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu, de Paște: „Nu putem să...”
Click.ro
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Digi24
Xi își reorganizează armata. Liderul de la Beijing vrea mai mult control și strategii pentru „războiul inteligent” modern
Digi24
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75 voi fi la fel. În cluburi, dansând'
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV: A fost o mobilizare generală
Capital.ro
Cozonac fără frământare pentru masa de Paște. Rețeta salvatoare pentru gospodinele aflate în criză de timp
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Doliu în PRESA din ROMÂNIA! A murit CRISTIAN...
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut să își pună un român din Buzău pe acoperișul casei, fără pic de reținere! Ce s-a aflat despre locuitorii din zonă
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro