29 aug. 2023 | 11:46

Un căpitan din Premier League, atacat în plină stradă și amenințat cu moartea. S-a bătut cu șase persoane

Sport
Un căpitan din Premier League, atacat în plină stradă și amenințat cu moartea. S-a bătut cu șase persoane

Un nou act de huliganism în fotbal. Căpitan al unei echipe din Premier League s-a aflat în mijlocul unui conflict violent în plină stradă, la o zi după meciul pierdut de echipa sa în fața lui Manchester City. Acesta s-a bătut cu șase persoane și a fost amenințat cu moartea.

Ce s-a întâmplat cu căpitanul din Premier Leag

Poliția investighează un incident violent petrecut recent în centrul orașului Newcastle. Implicați au fost  căpitanul unei echipe din Premier League,  fratele său de 19 ani și un prieten. Aceștia au fost atacați în plină stradă și amenințați cu moartea.

Căpitanul lui Newcastle, Jamaal Lascelles, în vârstă de 29 de ani, fratele și prietenul său părăsiseră un club de noapte. La un moment dat, un bărbat l-ar fi lovit pe fratele fotbalistului cu cotul în gât într-un ”atac nejustificat”. Un martor susține că fundașul a intervenit pentru a-l apăra pe acesta. Astfel a fost și el atacat și a primit o lovitură în cap, potrivit Daily Mail.

Tot potrivit martorilor, unul dintre atacatori a încercat să-l lovească pe Jamaal Lascelles cu o sticlă de votcă, însă aceasta i-a trecut la câțiva milimetri de cap.

Un căpitan din Premier League, atacat în plină stradă și amenințat cu moartea. S-a bătut cu șase persoane

Jamaal Lascelles, căpitanul lui Newcastle United.

Fotbalistul a acționat în legitimă apărare

Căpitanul ”coțofenelor” a reușit să-l împingă pe unul dintre agresori la podea, dar fratele său a fost lovit în figură și sângera. Prietenul lor a fost și el lovit cu piciorul în cap și lăsat inconștient. În timpul conflictului, grupul ar fi amenințat că-l împușcă pe Lascelles.

Într-un videoclip publicat de tabloidului englez, Jamaal Lascelles poate fi văzut când îi cere unuia dinte răufăcători să se calmeze, dar e lovit cu pumnul în față și răspunde cu aceeași monedă.

Surse din cadrul anchetei susțin că vedeta lui Newcastle United a acționat în legitimă apărare pe tot parcursul incidentului și a încercat să-și protejeze fratele adolescent.

Agresorii au reușit să fugă înainte să sosească poliția și prietenul lui Lascelles să fie dus la spital. Acesta a fost inconștient timp de 15 minute, în timp ce paramedicii l-au resuscitat.

Incidentul s-a petrecut pe 20 august, însă imaginile au apărut abia la începutul acestei săptămâni în presa britanică, iar Newcastle a demarat o anchetă internă.

Jamaal Lascelles este la Newcastle United din 2014. El a fost doar rezervă duminică, în meciul Liverpool, deoarece vine după o accidentare. A bifat 225 de meciuri în tricoul ”coțofenelor” și este căpitanul echipei din 2016.

La începutul lunii august, UEFA a suspendat un meci după confruntări violente pe străzile din Atena, între fanii echipelor AEK Atena și Dinamo Zagreb. Atunci un suporter în vîrstă de 29 de ani a fost ucis și alți cinci au ajuns la spital.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani, la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. De ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer „Mi-am dorit foarte tare să...”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Rețeta Jasmilei pentru ciocolata Dubai. Care este marele secret
EVZ.ro
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Spynews
UE a dat ordin. Vine pedeapsa pentru România. Românii vor plăti din proprii bani
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI! AU FOST UCIȘI pe LOC
Mediaflux
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ea este tânăra care colecționează păpuși bântuite. Ce experiențe a trăit cu aceste obiecte care pe alții îi înspăimântă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro