29 sept. 2020 | 14:08

Moment șocant la Roland Garros. O americancă a urlat spre Monica Niculescu: ce criză de nervi

Știri generale
Moment șocant la Roland Garros. O americancă a urlat spre Monica Niculescu: ce criză de nervi
Moment șocant la Roland Garros. O americancă a urlat spre Monica Niculescu: ce criză de nervi

Turneul de Grand Slam de la Roland-Garros continuă și astăzi cu ultimele meciuri din primul tur, iar pe tabloul feminin joacă Monica Niculescu, Ana Bogdan, Sorana Cirstea si Irina Bara.

Moment șocant la Roland Garros. O americancă a urlat spre Monica Niculescu

Se pare că în meciul dintre Danielle Collins s-a lăsat și cu urlete. Americanca Dannielle Collins a urlat la Monica Niculescu. Fanii de pe twitter au scris:

”OMGGGG, Niculescu lovește un serviciu sub braț și Collins țipă la Niculescu”.

De menționat este că, de la ora 12.00, Monica Niculescu (141 WTA) a întalnit-o pe americanca Danielle Collins (57 WTA), iar Ana Bogdan (93 WTA) s-a duelat cu Timea Babos din Ungaria (107 WTA). De asemenea, prima care a terminat meciul a fost Ana Bogda, calificată după un convingător 6-4, 6-2. În turul doi, Ana o va întâlni pe Sofia Kenin, câștigătoarea de la Australian Open.

De precizat este că Monica Niculescu (141 WTA), a doua sportivă din România care a trecut de calificări, a învins-o în ultima rundă preliminară pe Vera Zvonareva (182 WTA), la capătul unui meci de peste două ore, scor 6-0, 3-6, 6-3.

De asemenea, odată cu victoriile obținute de Irina Bara și Monica Niculescu, numărul sportivelor din România de pe tabloul principal al French Open a ajuns la șapte, Simona Halep, Irina Begu, Ana Bogdan, Patricia Țig și Sorana Cîrstea obținând această calificare datorită clasamentului.

Iată programul reprezentantelor României în turul întâi la Roland Garros:

Simona Halep (2 WTA) – Sara Sorribes Tormo (70 WTA)
Patricia Țig (58 WTA) – Stefanie Voegele (116 WTA)
Irina Begu (72 WTA) – Jil Teichman (54 WTA)
Sorana Cîrstea (83 WTA) – Elene Rybakina (18 WTA)
Ana Bogdan (93 WTA) – Timea Babos (107 WTA)
Monica Niculescu (141 WTA) – Danielle Collins (57 WTA)
Irina Bara (142 WTA) – Donna Vekic (30 WTA)

Cine este Monica Niculescu

Monica Niculescu s-a născut la data de 25 septembrie 1987, în Slatina. Ea este o jucătoare română de tenis. S-a născut în Slatina, Județul Olt, însă familia ei s-a mutat la București când Monica avea 4 ani.  Monica Niculescu este antrenată de Călin Stelian Ciorbagiu.

Monica Niculescu a deschis sezonul cu Brisbane International, acolo unde a pierdut în meciul cu Tsvetana Pironkova, în prima rundă, în 3 seturi. De asemenea, ea a pierdut în prima rundă la Moorilla Hobart International, în meciul cu Alyona Bondarenko. La Openul Australian, Monica a bătut-o pe Katie O’Brien în prima rundă (6-4,6-4), chiar înainte să piardă în meciul cu Sara Errani în a doua rundă (6-2,6-3). Alături de Sorana Cîrstea, Monica Niculescu a fost a paisprezecea pereche favorită în turneul de dublu feminin. Acestea au pierdut în meciul cu Nathalie Dechy și Mara Santangelo în a doua rundă (6-3, 6-3).

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vremea de Florii. Prognoza după episodul ploios din ultima săptămână
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro