Monica Niculescu s-a calificat în turul 2 la Miami. „Joacă tenis în Matrix”

Monica Niculescu s-a calificat în turul 2 la Miami. „Joacă tenis în Matrix”
Monica Niculescu - Tamara Zidansek 6-1, 6-2

Monica Niculescu s-a calificat în turul 2 al turneului de la Miami, după victoria cu scorul de 6-1, 6-2 în fața jucătoarei slovene Tamara Zidansek. Numărul 138 WTA a făcut o demonstrație de forță și și-a permis o lovitură care i-a uimit pe toți din lumea tenisului.

Sportiva noastră a venit după două meciuri în calificări și nu a avut problme în turul 1 la turneul de la Miami, în meciul cu Tamara Zidansek (locul 66 în clasamentul WTA). Considerată favorită înainte de startul meciului, Monica Niculescu a făcut break la 2-0 în primul set, a condus cu 4-0 și s-a impus cu 6-1.

Românca a pornit foarte bine și setul secund și a făcut din nou break. A condus cu 3-1 și 5-2, reușind să se impună în final cu 6-2. Monica Niculescu – Tamara Zidansek s-a terminat 6-1, 6-2, iar românca s-a calificat în turul 2 al turneului de la Miami, unde va juca împotriva spanioloaicei Garbine Muguruza, favorita numărul 20 a competiției din SUA.

Monica Niculescu a făcut spectacol la Miami

Prestația Monicăi Niculescu din meciul cu Tamara Zidansek  a fost una spectaculoasă. Monica a reușit la un moment dat să își surprindă adversara cu o lovitură rar întâlnită în tenis. A servit din mână, printr-un procedeu întâlnit în tenisul de masă și în badminton. Chiar dacă a pierdut punctul, sportiva noastră și-a pus în dificultate adversara și i-a uimit pe toți din lumea tenisului.

What the heck?? Look at this serve by Monica Niculescu! Never seen that, didnt even know it was legal.#MiamiOpen

Publicată de WTA Romania pe Joi, 21 martie 2019

„Reminderul săptămânal că Monica Niculescu joacă tenis în Matrix”, a scris jurnalista Courtney Nguyen pe contul personal de Twitter, în timp ce WTA Romania a scris: „N-am văzut niciodată așa ceva. Nici nu știam că ai voie să faci asta.”

Meciul din turul 2 al turneului de la Miami, dintre Monica Niculescu și Garbine Muguruza, are loc vineri, 22 martie, în jurul orei 21:00. Potrivit site-ului de specialitate wtatennis.com, Monica Niculescu are în palmares 3 trofee individuale și 9 obținute la dublu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI