Moment inedit la iUmor. Vedeta de la Te Cunosc de Undeva îi ia la rost pe Cheloo, Bendeac și Delia

Show-ul de la Antena 1 a avut un invitat special, care i-a luat la rost pe jurații de la iUmor. Cheloo, Mihai Bendeac și Delia s-au văzut puși față-n față cu o reală provocare, venită în mod neașteptat din partea unei alte vedete TV. Emisiunea de comedie l-a avut ca invitat și pe un prezentator de la Te Cunosc de Undeva.

Vedeta de la Te Cunosc de Undeva i-a luat la rost pe Cheloo, Bendeac și Delia

Moment inedit la iUmor. Vedeta de la Te Cunosc de Undeva îi ia la rost pe Cheloo, Bendeac și Delia
Cosmin Seleși a venit la iUmor și i-a făcut pe Delia, Bendeac și Cheloo să râdă

Mai exact, a fost vorba despre prezentatorul Cosmin Seleși, care i-a uimit pe telespectatori prin apariția sa surpriză la iUmor. Vedeta de la Antena 1 a fost invitată în cea mai nouă ediție a acestui show, foarte apreciat de către publicul român. Cosmin Seleși a venit pregătit să-i facă pe cei din sală să râdă, dar și pe cei aflați la masa juriului. Se pare că vedeta nu a avut nicio milă, pentru că s-a luat serios de Mihai Bendeac, de Cheloo, având anumite replici și pentru Delia.

Colegii de la show-ul de divertisment au avut nevoie de un moment în care să-și revină, după un asemenea val neașteptat de comedie. Mai mult, acesta și-a început discursul cu Mihai Bendeac, la adresa căruia a făcut mai multe glume, foarte apreciate de către cei din fața micului ecran.

“Dragii mei, mă bucur că sunt aici, am foarte mari emoții! În seara asta o să fiu mai diferit, nu o să fiu foarte amuzant pentru că nu aveți prompter, iar eu sunt obișnuit cu el!”, a spus Cosmin Seleși, la iUmor.

Nici Delia sau Cheloo nu au scăpat de glumele care au urmat din partea vedetei de la Te Cunosc de Undeva. Mai mult, și Dan Badea sau Șerban Copoț au intrat în vizorul lui Cosmin Seleși la nivel de replici amuzante.

“Am dori să facem o poza toți! L-am cunoscut personal pe Cosmin Seleși, mi se pare un băiat foarte de treabă, foarte simpatic, de bun simț, nu l-am tratat ca pe un invitat pentru că este mult prea familiar în acest trust. Ne bucurăm că nu ne-a indispus!”, a spus și Delia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI