Moment ciudat la Antena 1. Șefii postului au aprobat un gest extrem al Loredanei și Deliei. Nu a apărut încă la TV

Moment ciudat la Antena 1. Șefii postului au aprobat un gest extrem al Loredanei și Deliei. Nu a apărut încă la TV
Loredana Groza și Delia Matache sunt protagonistele unui moment controversat la Antena 1

Deși multă vreme s-a crezut că Loredana Groza și Delia Matache sunt rivale, acestea au demonstrat că nu au motive pentru care să nu se înțeleagă și au spulberat total zvonurile. Iată că artistele sunt acum protagonistele unui gest extrem făcut chiar la televiziune, ce nu a fost încă difuzat, dar cu siguranță va surprinde fanii.

Loredana și Delia, moment controversat la Antena 1. Ce s-a întâmplat între cele două

Încă de când Loredana Groza s-a alăturat proiectului ‘X Factor’ zvonurile ce spuneau cândva că între ea și Delia Matache există o dușmănie s-au dovedit a fi total neadevărate. Acestea stau la aceeași masă și se înțeleg extrem de bine, demonstrând că există o legătură foarte specială între unele dintre cele mai apreciate cântărețe din România.

Totuși, nimeni nu se aștepta ca ele să fie chiar atât de bune prietene. De la rivale, la colege și la prietene este doar un pas, nu? Cele două artiste au demonstrat că sunt total lipsite de inhibiții și au avut parte de un moment de tandrețe ce va fi difuzat la TV. Imaginile ce se vehiculează în presă arată că acestea vor să îi fure locul lui Mihai Bendeac, căci s-au pupat în direct!

Momente de tandrețe între Loredana și Delia. Cântărețele sunt foarte apropiate

Momentul ciudat încă nu a fost difuzat, dar fanii au avut o surpriză imensă atunci când au văzut că Loredana Groza va participa la gala iUmor și va demonstra printr-un pupic că se înțelege foarte bine cu o colegă de breaslă, anume Delia Matache. Admiratorii celor două pot observa din teaser-ul show-ului că acestea se sărută cu patos și nu mai țin cont de nimeni.

Fanii vor putea urmări integral tot ce s-a întâmplat între cântărețe miercuri, 12 mai. Cele două deja au stârnit câteva controverse în mediul online, iar unii dintre fani au abordat totul într-un mod plin de umor, în timp ce alții le-au criticat și au susținut că nu era necesar să facă așa ceva în direct, la televizor. Rămâne de văzut ce reacții au avut, de fapt, Cheloo și Mihai Bendeac la gestul făcut de cântărețe.

Loredana, dialog spumos cu Mihai Bendeac. Actorul a cerut-o în căsătorie

Loredana a trăit un moment intens și cu un alt jurat de la iUmor în trecut, spre deliciul tuturor. Mihai Bendeac și-a luat inima în dinți și a întrebat-o pe artistă pe rețelele de socializare dacă vrea să îi devină soție. Reacția a venit mai târziu, dar a meritat. Cei doi au făcut stârnit amuzamentul tuturor după ce artista i-a răspuns într-un mod pozitiv actorului, iar acesta a dat o replică ce are legătură cu familia sa.

”Trebuie să-mi anunț familia. Chem un echipaj SMURD să fie în caz de ceva.”, a spus juratul de la emisiunea de comedie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI