Cine sunt cei 24 de semifinaliști de la Românii au talent. Juriul a ales ultimii 14 calificați

Cine sunt cei 24 de semifinaliști de la Românii au talent. Juriul a ales ultimii 14 calificați
Cine sunt semifinalistii Romanii au talent, sezonul 11

În ediția de azi a emisiunii Românii au Talent, juriul, dar și prezentatorii au avut misiunea de a-i alege pe cei 24 de semifinaliști, din sutele de numere care au pășit pe scenă cel de-al de-al 11 sezon al show-ului de talente.

Cine sunt cei 24 de semifinaliști de la Românii au talent

Astfel că după ce au revăzut momentele, în afară de cele 10 golden buzz-uri date și care i-au trimis pe concurenți direct în semifinale, Andra, Florin Călinescu, Andi Moisescu, Alexandra Dinu, Smiley și Pavel Bartoș au ales alte 14 numere care să completeze tabloul cu semifinaliști ai sezonului cu numărul 11. Iată, prin urmare, care este lista cu semifinaliștii Românii au talent, din acest sezon.

Lista celor 24 semifinaliști de la Românii au talent, sezonul 11

1. Gim

2. Acro Mistyc Duo

3. Ana Maria Mărgean

4. Dean Bowman

5. Raisa Chiribuță

6. Dorinel și Costel Cutiuță

7. Remi Martin

8. Dragoș Pădeanu

9. Cosmin Adrian și Louise Chapovaloff

10. Elena Gatchin

11. Simion R. Ștefan

12. Daria Batschi-Beleca

13. Duo Turkeev

14. Rareș Trufea

15. Andrii și Bogdan Kalashnyk

16. Narcisa din Bucovina

17. Ruslana Krutas

18. Maria Rădeanu

19. Sara Smighelschi

20. Rianna Rusu

21. Magitot

22. Bianca Purice

23. Filip Cioc

24. Art of Robots

Ce i-a făcut o femeie lui Florin Călinescu într-o piață din București

În ediția de azi a emisiunii Românii au talent, Florin Călinescu a ajuns și la o concluzie, și anume, că sarcina de a juriza să se afle întru totul pe umerii telespectatorilor. Astfel, el, personal, ar putea fi ”scutit” chiar de comentariile negative pe care le mai primește, chiar și pe stradă, pe motiv că nu este empatic.

Prin urmare,  Florin Călinescu a povestit un episod în care i s-a spus ”să-i fie rușine”. Deoarece nu înțelegea exact de ce, acesta le-a povestit pățania sa și colegilor săi.

”Merg pe stradă și mă oprește câte o profesoară de latină. Să-ți fie rușine, imi zice. Am uitat iar fermoarul sau ce se întâmplă?

Nu, dar aseara, nu ai fost sensibil.

Doamnă, dar iertați-mă, atâta pot, atâta știu.

Păi să vină altcineva mai bun.

Dar știi cine este oricine altcineva mai bun decât noi toți? Publicul”, a spus Florin Călinescu, la Românii au Talent.

De asemenea, tot în această ediție, revăzând momentul de acrobație al concurentului Costin Pity, din sezonul acesta, deși a fost un număr demn de semifinale, el a fost respins în cele din urmă, iar motivul l-a dezvăluit chiar Florin Călinescu

”Bucuria noastră este că din cauza pandemiei mondiale, noi am văzut niște artiști mondiali, români și de alte naționalități, care ne-au onorat emisiunea cu prezența. Artiștii de circ sunt foarte puțini pe pământul ăsta.

Eu vă ușurez alegerea în cazul acesta, îl cunosc destul de bine și în particular, la data semifinalelor, din fericire pentru el, a primit un job în afară. Ne-am fi bucurat să fie prezent. Omul a prins ”finala” în altă parte. Ar fi fost un mare DA”, a spus Florin Călinescu despre concurentul Costin Pity, care în sezonul cu numărul 11 al emisiunii Românii au Talent a venit pe scenă cu un număr senzațional de acrobație, pentru care primise patru de DA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI