Modificări de ultimă oră în cartea Prințului Harry despre familia regală: „Este disperat”

Modificări de ultimă oră în cartea Prințului Harry despre familia regală: „Este disperat”
Modificări de ultimă oră în cartea Prințului Harry. Ce vrea să facă partenerul lui Meghan Markle, după moartea bunicii sale.

Modificări de ultimă oră în cartea Prințului Harry! Partenerul lui Meghan Markle regretă anumite lucruri pe care le-a redactat despre familia regală britanică. Îngrijorările ducelui de Sussex cu privire la lucrarea sa au venit pe fondul schimbărilor care au avut loc la Londra, după moartea regretatei regine Elisabeta a II-a. Fiul Regelui Charles al III-lea a încasat deja jumătate din totalul sumei de 35 de milioane de lire sterline, acordată pentru dezvăluirile pe care le-a făcut.

Modificări de ultimă oră în cartea Prințului Harry

Prințul Harry se chinuie să facă anumite modificări de ultim moment în cartea în care vorbește despre familia regală britanică. Ducele de Sussex vrea să facă anumite schimbări în lucrare. Hotărârea a fost luată după ce regretata regină Elisabeta a II-a a murit, iar tronul a fost preluat de tatăl său, Regele Charles al III-lea.

Partenerul lui Meghan Markle este de părere că unele paragrafe din memoriile sale sunt „vicioase”. Drept urmare, fratele lui William încearcă să le rescrie. Numai că s-ar putea să fie prea târziu ca să facă acest lucru, potrivit surselor externe. Prințul Harry a încasat deja jumătate din suma totală de bani care i-a fost acordată pentru dezvăluirile despre membrii regali.

Potrivit unor surse, Prințul Harry se teme că anumite lucruri pe care le-a scris sunt nepotrivite. Mai ales având în vedere decesul reginei și preluarea conducerii monarhiei britanice de către tatăl său. Ducele de Sussex a lansat mai multe atacuri verbale la adresa familiei lui și acum regretă cele făcute.

Soțul lui Meghan Markle regretă ce a dezvăluit

Partenerul lui Meghan Markle a discutat cu editorii cărții sale pentru a modifica o serie de paragrafe despre care consideră că sunt „vicioase”. Însă s-ar putea să fie prea târziu. Cartea lui Harry a fost deja semnată și urmează să fie lansată până la sfârșitul anului curent.

O altă problemă care încurcă planurile fiului Regelui Charles al III-lea are de-a face cu suma de bani pe care a încasat-o pentru dezvăluirile pe care le-a făcut. Prințul Harry a încasat un avans de 17,5 milioane de lire sterline, echivalentul a 20 de milioane de dolari, pentru memoriile sale. Suma reprezintă aproximativ jumătate din totalul sumei finale stabilite prin contract pentru patru cărți, anume 35 de milioane de lire sterline.

În plus, modificările pe care Prințul Harry vrea să le facă acum s-ar putea să nu fie foarte bine primite. Editura care va publica memoriile, Penguin Random House, a insistat deja ca manuscrisul inițial să fie modificat. Prima copie oferită de partenerul lui Meghan Markle a fost nesatisfăcătoare. Totul, din cauză că era prea emoțională și se concentra prea mult pe problemele de sănătate mentală.

Editura are toate motivele să refuze pretenția lui Harry

În urma tuturor modificărilor cerute de editură, Prințul Harry a oferit documentul final. Editorii lucrării au plătit în avans 20 de milioane de dolari tocmai pentru că știau că orice ar scris Harry va fi vândut. În plus, memoriile prințului vor avea vizibilitate și la nivel mondial, nu doar național.

Acum, însă, partenerul lui Meghan Markle a dat planurile tuturor peste cap. Nu este vorba despre o rescriere completă a memoriilor, ci despre anumite schimbări care l-au determinat să fie „disperat”, potrivit Economic Times.

Citește și: Motivul pentru Prinţul William nu îl va putea ierta niciodată pe Harry. Fiul Regelui Charles suferă profund

Totuși, documentul final a fost semnat deja și pregătit pentru lansare. Editura a cheltuit o mulțime de bani pentru a lansa memoriile ducelui de Sussex în acest an, potrivit surselor externe. Prin urmare, este foarte posibil ca cererea partenerului lui Meghan Markle să fie refuzată.