Modificări de grilă la Kanal D. Ce se va difuza, la ora 20.00, după finala Survivor

Modificări în grila Kanal D. Ce se va difuza după finala Survivor?

Finele show-ului Survivor Românie se apropie cu pași repezi. Ce se va difuza pe Kanal D, de la orele 20:00, după finala emisiunii sportive? Fanii postului de televiziune vor fi sigur extrem de încântați.

Ce se va difuza pe Kanal D după finala Survivor?

Toate posturile de televiziune au avut parte de modificări extrem de mari din cauza pandemiei de coronavirus. Din păcate, multe proiecte au fost puse pe tușă din cauza restricțiile impuse de oficiali în contextul crizei sanitare. Din cauza aceasta, a fost nevoie de o reorganizare a grilei.

Finala Survivor României se apropie cu pași repezi, iar pentru ca telespectatorii să aibă în continuare parte de distracție de la orele 20:00, în locul competiției vine Roata Norocului plus câteva episoade din serialul lor turcesc favorit. Amintim că ultimii concurenți care își strâng puterile pentru lupta individuală sunt: Elena Ionescu, Cezar Juratoni, Emy Alupei, Lola Crudu, Emanuel Neagu și Iancu Sterp

Roata Norocului vine în locul Survivor de la orele 20:00
Roata Norocului vine în locul Survivor de la orele 20:00

Care sunt modificările?

În acest context, grila nouă a postului va arăta astfel:

  • Roata Norocului, cu Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, revine cu un sezon nou, din 31 mai, de la ora 20:00. Vor ediții noi, cu public, filmate înainte de pandemie, după cum au menționat reprezentanții Kanal D pentru Paginademedia.ro.
  • Serialul turcesc Mă numesc Zuleyha va fi cinci zile pe săptămână. Va fi programat de luni până vineri (ora 20:00), din 25 mai. Până acum, serialul era doar în zilele de miercuri, joi și vineri.
  • Producția scoate cifre bune de audiențe. Aseară, serialul a fost pe primul loc la nivel național și urban. A avut o medie de audiență de 1,7 milioane de telespectatori din toată țara.
  • Se strigă darul, emisiune prezentată de Andreea Mantea, va fi programată în serile de sâmbătă, din 6 iunie, de la ora 20:00.
    Cash Taxi, cu Cătălin Cazacu, revine cu ediții noi (filmate înainte de pandemie, dar nedifuzate), din 6 iunie, de la 22:00.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI