Ce va difuza Kanal D în loc de Survivor. Colegul lui Teo Trandafir revine cu forțe proaspete

Ce va difuza Kanal D în loc de Survivor. Colegul lui Teo Trandafir revine cu forțe proaspete
Ce va difuza Kanal D în loc de Survivor. Colegul lui Teo Trandafir revine cu forțe proaspete

Sunt modificări în grila de programe a postului de televiziune Kanal D. Astfel, Roata Norocului se învârte într-un nou sezon, din 31 mai, iar serialul turcesc ”Mă numesc Zuleya” primește încă două zile în plus pe săptămână.

Ce difuzează Kanal D în loc de emisiunea Survivor România

Aceste mutări vin în contextul în care primul sezon al show-ului Survivor România, prezentat de Dan Cruceru, ajunge la final, pe data de 23, 24 și 30 mai fiind ultimele ediții. Această emisiune avea patru zile pe săptămână, adică sâmbătă, duminică, luni și marți.

Astfel, noua grijă a postului de televiziune Kanal D va arăta așa, după ce Survivor se încheie:

Emisiunea Roata Norocului, cu Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, revine cu un sezon nou, din 31 mai, de la ora 20:00. Vor fi ediții noi, cu public, care sunt filmate înainte de pandemie, după cum au precizat reprezentanții Kanal D pentru Paginademedia.ro.

Mai mult, serialul turcesc Mă numesc Zuleyha va fi difuzat cinci zile pe săptămână. Programul acestui serial va fi de luni până vineri (ora 20:00), din 25 mai. Până acum, serialul era difuzat doar în zilele de miercuri, joi și vineri.

Această producție scoate cifre bune de audiențe. Menționăm că miercuri seară, serialul a fost pe primul loc la nivel național și urban. De asemenea, a avut o medie de audiență de 1,7 milioane de telespectatori din toată țara.

În plus, în program mai există și emisiunea Se strigă darul, prezentată de Andreea Mantea. Această emisiune va fi programată în serile de sâmbătă, din 6 iunie, de la ora 20:00.

Survivor România, ultimele ediții

Menționăm că finala Survivor România va avea loc, în direct, la Kanal D, pe 30 mai, atunci când telespectatorii vor decide, prin vot, câștigătorul! În competiție au mai rămas șase concurenți, caractere puternice și  sportivi. Aceștia sunt: Elena Ionescu, Cezar Juratoni, Emy Alupei, Lola Crudu, Emanuel Neagu și Iancu Sterp.