Moartea Prințesei Diana, o reală obsesie pentru o vedetă. Ce ipoteză șocantă a emis public

Moartea Prințesei Diana, o reală obsesie pentru o vedetă. Ce ipoteză șocantă a emis public
Moartea Prințesei Diana, transformată în obsesie de o vedetă

Prințesa Diana a murit într-un accident tragic din Paris în 1997, dar decesul ei s-a transformat într-o reală obsesie pentru o vedetă cunoscută. Aceasta a pus în fața publicului o ipoteză cu adevărat șocantă pentru toată lumea.

Ce vedetă a transformat moartea Prințesei Diana într-o adevărată obsesie

Prințesa Diana și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic, iar acest lucru a făcut-o pe Carolyn, soția lui John F. Kennedy Jr., să se teamă pentru propria viață. Se pare că aceasta a devenit obsedată de mama Prinților William și Harry.

Ba chiar, Carolyn și-ar fi prevestit sfârșitul, mai ales pentru că a decedat alături de soțul ei într-un accident la doi ani mai târziu după moartea Prințesei Diana. Aceasta devenise extrem de temătoare după dispariția soției Prințului Charles.

Rose Marie Terenzio, o apropiată ce a lucrat pentru publicația lui John F. Kennedy Jr., a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre tot ce credea Carolyn. Se pare că aceasta se temea de faptul că paparazzi o să vină pe urmele său și al soțului ei după ce Diana dispăruse.

Ipoteză cutremurătoare. Cum și-a prevestit Carolyn Kennedy moartea, de fapt

Ba chiar, aceasta se gândea mereu la faptul că o să fie urmărită constant de persoanele ce își doreau să obțină fotografii cu ea, într-un final, găsindu-și sfârșitul alături de partenerul ei, la fel ca Prințesa Diana ce a murit tragic. 

„La acel moment, John şi Diana erau cei mai faimoşi oameni din lume.

Era terifiată de ceea ce i se întâmplase Dianei. Se gândea şi la copiii ei şi la cum vor creşte fără mamă.

Dar, în acelaşi timp, nu se putea opri să nu se gândească că acelaşi lucru i s-ar fi putut întâmpla şi ei şi lui John. Spunea adesea: Acum vor sta şi mai mult pe capul nostru, că nu mai este ea.”, a explicat Rose Marie Terenzio.

Detalii halucinante. Ce credea Carolyn Kennedy

Carolyn nu era obișnuită ca fotografii să fie mereu pe urmele sale, chiar dacă JFK crescuse în atenția publicului. Aceasta era terifiată de paparazzi ce îi urmăreau fiecare mișcare, fiind pusă sub o presiune fantastică.

Mai mult, aceasta era criticată extrem de des de presă pentru că reușea să fie distantă cu oamenii ce făceau parte din această lume. Pe atunci, situația era tensionată, așa că mulți susțineau că nu ar fi potrivită pentru alesul ei.

Totuși, Carolyn și JFK nu și-au găsit sfârșitul din cauza persoanelor ce erau mereu atente la orice fac. Aceștia, alături de sora ei, Lauren, s-au prăbușit cu avionul pe care Junior îl pilota pe data de 16 iulie 1999 pentru a ajunge la o nuntă.