Cine a ordonat uciderea Prințesei Diana. Ce secret halucinant cunoștea despre Familia Regală

Cine a ordonat uciderea Prințesei Diana. Ce secret halucinant cunoștea despre Familia Regală
Cine ar fi ordonat uciderea Printesei Diana

Moartea prințesei Diana a fost una neașteptată, iar accidentul în care și-a găsit sfârșitul a fost îndelung comentat.

Cine a ordonat uciderea Prințesei Diana

Astfel, zeci de teorii despre decesul ei au fost lansate de-a lungul anilor. În anul 2017 a apărut o nouă teorie, iar un agent MI5 spunea pe patul de moarte că el ar fi fost asasinul prințesei Diana.

Potrivit, YourNewsWire.com, de altfel, un site cunoscut pentru generarea de fake news, fostul agent MI5, John Hopkins, făcuse niște mărturisiri șocante. Pe acest site, el susținea că și-a petrecut 38 de viață lucrând pentru MI5 și că principala sa misiune era să-i elimine pe oponenții politici ce reprezentau o amenințare pentru securitatea internă a Regatului Unit al Marii Britanii.

Aparent, șeful său i-ar fi ordonat să o omoare pe prințesa Diana întrucât „știa pentru multe secrete regale”.

„Avea o ranchiună uriașă și urma să spună în public tot felul de lucruri. Șeful meu mi-a spus că trebuie să moară – primise ordine direct de la prințul Philip – și a trebuit să facem să pară un accident. Nu am mai omorât niciodată o femeie, cu atât mai puțin o prințesă, dar am respectat ordinele. Am făcut-o pentru Regină și țară”, spunea fostul agent MI5.

Mai mult, el a spus că acest lucru era atât de sus în ierarhie și că nu există presă gratuită în Marea Britanie, spunând că „jurnaliștii britanici răspund tuturor editorilor care răspund oligarhilor care doresc toți să fie făcuți cavaleri de către familia criminală de la Palatul Buckingham. Nu există presă gratuită în Marea Britanie”.

Agentul, acuzații grave la adresa prințului Philip

John Hopkins a mai spus că dacă prințul Phillip ar fi făcut un test, acesta va fi cu siguranță considerat un psihopat.

Atunci când a fost întrebat de ce a acceptat slujba, John Hopkins a răspuns că a jurat credința față de coroană – neavând altă opțiune –iar dacă se împotrivea ar fi avut o soartă chiar mai rea decât moartea. Chiar și așa, pare că acesta nu avea remușcări și nu se simțea vinovat, crezând cu certitudine că el doar „își făcea meseria”, se mai spunea pe site-ul YourNewsWire.com.

Informațiile rămân ”sub cheie”

Cu toate acestea, informațiile despre operațiunile secrete ale MI5 rămân în continuare „sub cheie” iar teoria a fost promovată de un site care renumit pentru generarea de fake news. Prin urmare, cauza moarții prințesei rămâne cea stabilită de instanță.

Amintim că prințesa Diana a murit într-un accident de mașină pe 31 august 1997, accident ce a avut loc în tunelul Pont de l’Alma din Paris. Alături de ea se afla și Dodi Al-Fayed, iubitul ei la acea vreme, și șeful securității de la Hotelul Ritz din Paris, Henri Paul.