Moartea misterioasă a unei fete din Braniștea. Medicii au sunat imediat la Poliţie după ce au consultat-o

Moartea misterioasă a unei fete din Braniștea. Medicii au sunat imediat la Poliţie după ce au consultat-o
Moartea misterioasă a unei fete din Braniștea

Cătălina, o fată în vârstă de 17 ani, a murit în mod misterios după ce ar fi încercat să-și pună capăt zilelor. După ce au consultat-o, medicii au sunat imediat la Poliție. Fata este din Braniștea, județul Galați.

Moartea misterioasă a unei tinere

Minora a fost dusă de urgență la Spitalul de Urgență pentru Copii „Sfântul Ioan” Galați, după ce ar fi înghițit mai multe medicamente. Medicii au încercat să-i salveze viața, însă a fost prea târziu. După ce au consultat-o, medicii au descoperit mai multe răni la nivelul gâtului, pe corp și pe picioarele fetei.

Aceștia au sunat de urgență la Poliție. Oamenii legii trebuie să afle dacă tânăra și-a pus capăt zilelor deoarece era abuzată. De asemenea, au schimbat încadrarea juridică în dosarul morții din lovire sau alte violențe în ucidere din culpă.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului nu au putut discuta cu minora pentru a putea stabili motivul pentru care aceasta a recurs la acest gest, însă, întrucât prezenta mai multe echimoze pe membrele inferioare, pe gât și pe corp, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Ulterior, în cursul zilei de 26 iulie, minora a decedat la unitatea spitalicească unde era internată. În cauză s-a dispus transportarea cadavrului la Serviciul de Medicină Legală Galați pentru efectuarea necropsiei și stabilea cauzelor decesului.

În dosarul penal întocmit inițial a fost schimbată încadrarea faptei din Lovire sau alte violențe în Ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările care au dus la decesul minorei”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi.

Cătălina ar fi fost bătută și batjocorită cu câteva zile înainte să moară

Se pare că minora ar fi avut o relație cu un bărbat însurat și care o obliga de multe ori să se prostitueze. Părinții au încercat să o salveze din mâinile bărbatului. Acesta o bătea frecvent și chiar o droga. Cu toate acestea, fata spunea că îl iubește și nici nu recunoștea că o bate.

În urmă cu câteva zile, tânăra a ajuns acasă plină de vânătăi și aflată sub influența alcoolului, posibil și drogată. Părinții i-au luat telefonului fetei și l-au sunat pe tânărul responsabil de agresiune și i-au interzis să se mai vadă cu ea.

Aceștia au povestit că fiica lor a fost bătută și violată de tânăr. După ce i-au interzis să o mai vadă, la casa lor au venit cinci indivizi care i-au amenințat cu bătaia. Părinții fetei sunt convinși că aceasta a decedat din cauza loviturilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI