Dumitru Dragomir, impresionat de revenirea spectaculoasă a formației Universitatea Craiova. „Mirel Rădoi este foarte bun”. Avertisment pentru antrenorul oltenilor – EXCLUSIV

Dumitru Dragomir, impresionat de revenirea spectaculoasă a formației Universitatea Craiova. „Mirel Rădoi este foarte bun”. Avertisment pentru antrenorul oltenilor - EXCLUSIV
Dumitru Dragomir l-a lăudat pe Mirel Rădoi, după debutul de la Universitatea Craiova, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Mirel Rădoi a debutat cu un succes spectaculos pe banca formației Universitatea Craiova. Echipa lui a câștigat cu 3-0 duelul cu Zorya, după ce în tur oltenii pierduseră cu 1-0, cu Laszlo Balint pe bancă, și s-a calificat în play-off-ul Europa Conference League. Dumitru Dragomir l-a lăudat pe fostul selecționer, în exclusivitate pentru playtech.ro, dar i-a transmis și un avertisment.

Dumitru Dragomir, impresionat de Universitatea Craiova și de Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a fost numit antrenor la Universitatea Craiova, cu doar două zile înaintea partidei retur cu Zorya, după ce Laszlo Balint a fost dat afară. Decizia riscantă a șefilor s-a dovedit „cartea câștigătoare”. Oltenii au întors rezultatul din tur, când au pierdut cu 1-0, și s-au impus în Bănie cu 3-0. Silva, Baiaram și Bancu au înscris golurile care au adus calificarea în play-off-ul Europa Conference League, dar Dumitru Dragomir este convins că succesul i se datorează lui Mirel Rădoi.

„Cel mai mult mi-a plăcut Universitatea Craiova. De ce? Nimeni nu se aștepta să întoarcă rezultatul cu o echipă bună. Îl felicit pe Mirel Rădoi, dar și pe cei din conducere, care au riscat să schimbe antrenorul înaintea unui meci atât de important.

Le-a ieșit, ce să mai zic, că puteam să o feștelească rău, cu decizia asta. Au riscat mult, dar le-a ieșit”, a declarat Dumitru Dragomir în exlusivitate pentru playtech.ro.

Dumitru Dragomir, avertisment pentru Mirel Rădoi

Universitatea Craiova și-a asigurat  750.000 de euro pentru prezența în play-off. Dacă se califică în grupe, clubul va primi aproape trei milioane de euro. Următorul adversar este Hapoel Beer Sheva, formație care sezonul trecut a câștigat cupa și a terminat pe locul doi în Israel. În turul precedent a trecut de formația elvețiană Lugano.

„Să vedem cât îi ține entuziasmul pe jucătorii Craiovei. Mirel Rădoi este un antrenor foarte bun. L-am lăudat și la echipa națională și mi-a părut rău când l-a schimbat.

Este un tip care se pregătește bine și știe meserie. Dacă ai rezultate, reziști. Ca în orice domeniu de activitate. Nu ai rezultate, zbori”, a mai spus fostul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Următoarea partidă a formației Universitatea Craiova este programată pe data de 14.08.2022 la Severin cu CS Mioveni.

Sursa Foto: Facebook Universitatea Craiova