Mit spulberat despre vaccinul anti-covid. Ce se întâmplă, cu adevărat, în corpul oamenilor

Mit spulberat despre vaccinul anti-covid. Ce se întâmplă, cu adevărat, în corpul oamenilor
Mit spulberat despre vaccinul anti-coronavirus

Este mit spulberat despre vaccinul anti-covid. S-a aflat cee ce se întâmplă, cu adevărat, în corpul oamenilor. Despre ce este vorba, citiți în articolul de mai jos.

Unele guri susțin că vaccinul anti-covid poate provoaca o boală grea. Anunțul ministerului Sănătății

Mit spulberat despre vaccinul anti-coronavirus, după ce s-a aflat că acesta acesta nu poate provoca cancer. Astfel, ministerul Sănătății susține că ”ARN-ul mesager conținut de vaccin nu poate interfera cu ADN-ul uman”, astfel încât ”vaccinarea nu poate determina apariția unei neoplazii”.

Vaccinarea nu poate determina apariția unei neoplazii. Moleculele de ARN există în mod normal în corpul nostru, ele sunt prezente încă de la naștere și sunt implicate în producția de proteine necesare formării țesuturilor și organelor.

Vaccinul anti-covid nu interferează cu ADN-ul uman

Pe scurt, ARN-urile mesager pe care le avem în mod normal în organism sunt indispensabile formării noastre și diferențierii țesuturilor din care suntem alcătuiți. ARN-ul mesager conținut de vaccin nu poate interfera cu ADN-ul uman astfel încât să determine apariția unor neoplazii”, scrie în broșura realizată de Ministerul Sănătății cu informații utile cu privire la vaccinarea împotriva coronavirus, pentru a veni în sprijinul medicilor de familie și al medicilor curanți. De asemenea, Prof. Vlad Ciurea explică de ce să nu ne temem de vaccinul anti-coronavirus, scrie antena3.ro.

Profesorul Vlad Ciurea a fost infectat cu coronavirus și a spus cât se poate de sincer că a trecut printr-un adevărat iad. Medicul vorbește despre vaccinul anti-coronavirus și are și sfaturi pentru toți românii care încă nu s-au decis dacă să se vaccineze sau nu.

Profesorul Vlad Ciurea a trecut prin iad din cauza coronavirusului

În primul rând, vaccinarea este obligatorie. Vrem să scăpăm de această pandemie. Întreaga lume luptă împotriva acestui virus pe care îl știm cu toții și au apărut și tulpinile noi. Trebuie să găsim o soluție de luptă, deci altă soluție nu există. Așa a fost eradicată și variola, poliomelita, difteria, care la fel sunt în jos, tocmai, datorită vaccinării. Acest vaccin îl văd obligatoriu necesar, sigur și eficient.

Trebuie să avem încredere în el. ARN-ul mesager face de așa natură ca eu, organism, să mă lupt cu virusul. Ca să mă lupt cu virusul, mi se induce un spin. Mă ciupește cineva și atunci ies la luptă. Trebuie să fiu activat. ARN-ul mesager mă activează și produce un element esențial. Se numește proteina S. Când organismul meu constată că există proteina S, toate elementele de apărare din organism se încolonează și ies la luptă și pleacă la bătălie. Ei nu recunosc virusul ca să se lupte cu el. Ei recunosc proteina S și pleacă acești soldați la luptă, pe care noi îi numim anticorpi.

Ce simptome a avut celebrul medic

Medicina nu este matematică. 2 cu 2 nu fac 4 în medicină, pentru că este individul. Reacționăm în mod complet diferit și apoi avem acele adăugări. Noi spunem comorbidități: obezitate, diabet. Și eu am trecut prin această boală și a fost rău. Am trecut prin trei elemente. Nu am făcut niciun pas fără să nu întreb infecționistul. În afară de stare de obsoseală, am avut gust, miros, dar starea de oboseală mă supăra. Am tușit un pic. Infecționistul m-a izolat acasă.

Mi-am făcut un CT pulmonar și s-a speriat și mi-a pus varianta. Acasă sau la spital. Am ales la spital. Aveam afectare pulmonară, fiind asimptomatic (…) Am avut și acea amețeală, ceață cerebrală, parcă nu eram în apele mele. Apoi te invadează dintr-o dată, e la nivel pulmonar, miocardic, digestiv.

Pe Vlad Ciurea l-a ajutat și optimismul și rugăciunea să se vindece

Am fost tot timpul foarte optimist. Mă fac bine, mă fac bine, mă fac bine. M-am și rugat și am reușit. Mă vaccinez sigur. Am anticorpi până în luna aprilie, dar altfel nu se poate. Nici nu se poate circula în lume fără vaccin. 

Indiferent de vârstă, indiferent de bolile asociate, infierent de condiţiile în care vă aflaţi, ca să putem să evoluăm, să fim o ţară sănătoasă, trebuie să ne vaccinăm. Trebuie să ducem o viaţă normală”, a declarat medicul Vlad Ciurea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI