Misterul pozei de doliu de pe profilul Lidiei Buble. Ce s-a întâmplat, cu adevărat. Informații de ultimă oră

Misterul pozei de doliu de pe profilul Lidiei Buble. Ce s-a întâmplat, cu adevărat. Informații de ultimă oră
Ce a pățit Lidia Buble? Vedeta are poză de doliu pe rețelele de socializare

Fanii Lidiei Buble au fost surprinși de noua decizie a celebrei cântărețe. Cei care o urmăresc în mediul online au avut parte de un șoc atunci când au văzut că pe pagina sa de Instagram nu mai există nicio postare. De asemenea, blondina nu mai are nicio fotografie de profil pe nicio rețea de socializare. Majoritatea internauților au interpretat greșit gestul ei. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Ce s-a întâmplat cu Lidia Buble: misterul pozei de doliu de pe rețelele de socializare

Lidia Buble a surprins pe toată lumea cu decizia sa recentă. Ea și-a schimbat poza de profil de pe rețelele de socializare cu una complet neagră. Fanii au crezut imediat că vedeta trece printr-o perioadă oribilă, fiind în doliu. Din fericire, nu este vorba despre așa ceva.

Artista își dorește să facă un ‘detox’, conform PR-ului vedetei. Mai exact, solista a renunțat astfel la mediul online pentru o perioadă, cel mai probabil pentru a se reinventa și a se bucura de câteva clipe de liniște și relaxare.

Majoritatea românilor au crezut că este vorba despre o tragedie, așa că i-au urat într-un număr foarte mare mesaje de încurajare: ,,Sincere condoleanțe!” Se pare că decizia cântăreței îi va afecta pe unii fani, mai cu seamă că ea era extrem de dornică să se posteze aproape în orice moment al zilei.

Șir de probleme pentru cântăreață

Lidia a trecut printr-o perioadă cu multe încercări în ultima vreme. Aceasta s-a despărțit de fostul iubit faimos la scurt timp după ce s-au pozat împreună într-o vacanță exotică. Se pare că jumătatea artistei se lasă așteptată, deși avea speranțe mari de la relația cu Harlys Becera.

De asemenea, ea a fost trimisă în judecată în 2021 de către procurorii DIICOT în dosarul în care ar fi oferit mită unor agenți de poliție care ar fi vrut să o testeze cu etilotestul. În dosar mai apar și numele agenților în cauză: Laurențiu Cristian Ciupercă și Dragoș Ștefan Presură.

„Suma de bani primită de către inculpaţi cu titlu de mită a fost remisă de către o inculpată cercetată în cauză, atât cu scopul de a nu fi testată cu aparatul etilotest, cât şi pentru a nu fi sancţionată contravenţional întrucât aceasta nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere necesară pentru deplasarea pe timp de noapte pe parcursul instituirii stării de alertă pe fondul pandemiei COVID-19, respectiv nu deţinea asupra sa documentele prevăzute la art. 35 alin. (2) din O.U.G. nr. 195/2002, fapt ce constituia contravenţie conform art. art. 101 alin. (1) pct. 18 din acelaşi act normativ”, arată anchetatorii.