Lidia Buble, luată la rost grav: „Expunerea trupului e un mare păcat!“. Cine îi face reproșuri (exclusiv)

Lidia Buble, una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi, este criticată constant pentru modul în care alege să pozeze, cu atât mai mult cu cât provine dintr-o familie numeroasă de penticostali, regulile cu care a fost crescută atât artista, cât și frații ei fiind ceva mai dure. Deși ultimele fotografii postate de Lidia au atras numeroase comentarii apreciative și inimioare, solistul teolog Marius Stoica îi atrage atenția divei, sfătuind-o ca pe viitor să evite o astfel de promovare, măcar pentru a-și menaja tatăl, pastor în Deva. Mai multe detalii, în cotinuare.

Lidia Buble, luată la rost grav

Lidia Buble a stârnit numeroase controverse de-a lungul timpului, majoritatea pornind de la felul în care se afișează în online, de multe ori în ținute provocatoare sau în costume de baie. Pe lângă zecile de aprecieri, artista s-a confruntat și încă se confruntă și cu un val de critici.

Recent, vedeta a postat pe contul de Instagram o nouă serie de fotografii de infarct, în care-și expune, în toată splendoarea, trupul bine lucrat. „La atac“ a ieșit de această dată un „coleg de breaslă“, solistul teolog Marius Stoica, care i-a transmis un mesaj „de îndreptare“, povățuint-o ca pe viitor să găsească o modalitate mai „cuminte“ de promovare.

„Din punct de vedere teologic, expunerea trupului este un mare păcat. Lidia apare și mai dezbrăcată, în poze, este alegerea ei. Nu sunt eu în măsură să o judec, este liberă să se promoveze cum dorește, are meserie de artist. Mulți o apreciază, dar sunt și mulți care o condamnă, îndeosebi reprezentații cultului penticostal, din care familia ei face parte.

Lidia ar putea să se mai curățească, ca să scape de păcate. Fiecare cult are noțiunile lui de iertare a păcatelor. Pentru ea este un mod de promovare, pe dezbrăcate, care aduce multe like-uri. Dar trebuie să te gândești ce efect va avea pe viitor, există și reversul medaliei, nu ți se vor mai deschide Porțile Raiului. În plus, familiile preoților trebuie să fie un exemplu de urmat în comunitate“, i-a transmis teologul Lidiei.

Citește și: Cum a pierdut Lidia Buble 20.000 de euro dintr-un foc. Vestea cruntă primită (exclusiv)

„Expunerea trupului e un mare păcat!“

Lidia Buble nu a dorit să comenteze declarația solistului Marius Stoica, apropiații blondinei spunând că aceasta se ferește de replici întrucât nu-și dorește ca părinții ei să mai fie deranjați în vreun fel.

„Lidia respectă pe toată lumea și, tot din respect, alege să nu facă vreun comentariu, nu dorește ca părinții ei să mai fie deranjați cu astfel de lucruri. Ca persoană publică, inevitabil, atragi și comentarii. Lidia își vede de carieră și de frumoasa ei familie“, au declarat surse pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI