Misha și fetița ei au cucerit inimile fanilor. Cum s-au fotografiat chiar înainte de Crăciun FOTO

Misha și fetița ei au cucerit inimile fanilor. Cum s-au fotografiat chiar înainte de Crăciun FOTO
Cum s-au fotografiat Misha și fetița ei înainte de sărbători? FOTO

Misha și fetița ei au cucerit de-a dreptul inimile fanilor. Cele două au fost protagonistele unei ședințe foto de Crăciun. Cum arată amintirile lor împreună?

Misha și fiica ei, fotografii de Crăciun

În prag de sărbători, Misha și fiica ei au decis să meargă la un fotograf profesionist pentru a-și face câteva amintiri pentru Crăciunul de anul acesta. Fosta soție a lui Connect-R a postat imaginile pe rețelele de socializare alături de mesajul: „Iubirea vieții mele !❤️ Maya??” Cu toate că solista s-a despărțit de o bună perioadă de tatăl copilului ei, foștii soți încearcă din răsputeri să îi ofere clipe de neuitat micuței. Aceștia reușesc pe cât este posibil ca fetița să nu simtă atât de mult divorțul lor, așa că își petrec mult timp împreună, plecând chiar și în vacanțe toți trei.

Artistul continuă să vorbească frumos despre mama copilului lui, iar cântăreața respectă programul de vizite și îl apreciază pe acesta pentru prezența în viața micuței. „Misha a făcut cele mai multe sacrificii. Eu am fost vânătorul, cel care a adus mâncare acasă. Sunt un tată normal. Bineînteles, cum să spun, s-a şi dovedit de-alungul timpului că dintr-un vânzător de ziare, m-am transformat în artist. E minunat să crezi, e minunat să îţi pui dorinţe, să le arunci în univers şi de acolo să vină înapoi”, a declarat Connect-R, la Antena Stars.

Misha și fiica ei, fotografii emoționante de sărbători
Misha și fiica ei, fotografii emoționante de sărbători

„Au tot avut neînțelegeri, mai ales când micuța s-a îmbolnăvit”

Inițial, fanii cuplului au crezut că este doar un zvon sau că este o decizie radicală venită de nicăieri, dar care nu va dura. În timpul acesta, Misha și Connect-R își luaseră deja adio de o bună bucată de vreme. Un amic al fostului cuplu a declarat, pentru wowbiz.ro, că separarea a fost cauzată de deosebirile extrem de mari ale celor doi asupra vieții.

„De-a lungul timpului, ei au tot avut neînțelegeri, mai ales când micuța s-a îmbolnăvit, acum vreo doi ani. Atunci au apărut cu adevărat problemele și, probabil, atunci au și apărut primele discuții despre divorț, despre despărțire. Ei au mai avut probleme în cuplu după ce Misha născuse, au trecut printr-o perioadă mai dificilă, așa cum se întâmplă în general în asemenea cazuri”, a declarat sursa citată.

Urmăriți Playtech.ro și pe