Connect-R și Misha, din nou împreună. Imaginile care au surprins pe toată lumea

Connect-R și Misha, din nou împreună. Imaginile care au surprins pe toată lumea
Connect-R și Misha, din nou împreună pe platourile de filmare

Connect-R și Misha au divorțat în anul 2017, dar au rămas buni prieteni de dragul fetiței lor, Maya. În plus, cei doi colaborează în continuare pentru diferite proiecte muzicale. Cei doi au putut fi văzuți recent împreună pe platoruile de filmare, pentru ultimul videoclip al artistei.

Connect-R și Misha, din nou împreună pe platourile de filmare

Connect-R, Misha și Maya au petrecut împreună vacanța de vară, semn că cei doi artiști au rămas foarte buni prieteni după divorț. Recent, Connect-R și Misha au petrecut ore bune pe platourile de filmare pentru cel mai nou proiect muzical al artistei. Fanii au crezut că cei doi s-au împăcat, însă Misha a făcut lumină în acest az.

„Toată lumea mă întreabă dacă ne-am împăcat. Atâta vă spun: eu tot divorţată sunt! Dacă asta vreţi să ştiţi. Avem o relaţie ok, după cum vedeţi”, a declarat artista.

 

În vara acestui an, Connect-R a oferit mai multe detalii despre motivele despărțirii de Misha, în cadrul emisiunii Răi da’ Buni.

„Nu cred că mi-am ratat căsnicia. Ceea ce nu se vede, ce nu se știe este că eu nu cred că mi-am ratat căsnicia. Cred că eu și Mihaela nu am avut timp să creștem împreună, totul a fost pe repede înainte, a fost din dragoste, încă mai e dragoste și cred că va mai fi. Mai devreme am vorbit cu ea. E subiectul meu sensibil, e femeia pe care o iubesc cel mai mult. Avem vacanțe împreună, încă mai avem planuri împreună. Știi cum, timpul înapoi nu poți să-l mai dai, dar prezentul îți oferă șansa să faci totul cum trebuie”, a spus Connect-R.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI