20 oct. 2024 | 12:19

”Mișcau, au început să plutească!” Ce a găsit o româncă în pachetul de făină de la Lidl România i-a surprins pe internauți

Știri generale
”Mișcau, au început să plutească!” Ce a găsit o româncă în pachetul de făină de la Lidl România i-a surprins pe internauți
Miscau, au inceput sa pluteasca

Recent, o româncă a trăit o experiență neașteptată în bucătărie, care a stârnit reacții pe rețelele sociale. În timp ce se pregătea să facă clătite, femeia a descoperit cu uimire că făina achiziționată de la Lidl România era infestată cu gărgărițe. Aceasta a decis să împărtășească descoperirea sa pe grupul de Facebook ”Buget de familie”, avertizând și alte gospodine să-și verifice produsele.

Ce a observat o româncă în pachetul de făină de la Lidl România

Femeia a cumpărat un pachet de făină marca Belbake, cu lotul 185 și data expirării 31.12.2024, în urmă cu aproximativ o lună. După ce a început să prepare aluatul pentru clătite, a observat că ingredientele ”au început să plutească”.

”Fetelor, vă sfătuiesc să vă verificați făina, în cazul în care ați achiziționat ca și mine Belbake Lot 185 cu data expirare 31.12.2024. Eu am cumpărat-o acum aproximativ o lună (i-am luat și mamei un bax) și atât a mea cât și a ei este plină de gărgărițe…”, a scris ea pe grup, împărtășind și câteva fotografii cu ”dovada” infestării.

Mesajul său a generat un val de comentarii și reacții din partea altor utilizatori, care au exprimat empatie și au împărtășit propriile experiențe.

Un scandal mai amplu. Scorpioni în colete

Această situație neplăcută nu este singulară, având în vedere că recent au circulat pe internet povești despre români care au găsit scorpioni în coletele primite de la Shein.

În urma mai multor plângeri, clienți din întreaga lume au început să posteze imagini cu aceste întâlniri neobișnuite. O tânără din România a devenit virală pe TikTok după ce a descoperit un scorpion într-un colet de la magazinul online.

Primul incident notabil a fost raportat de Sofia Alonso-Mossinger, o studentă din Bristol, care a crezut inițial că a descoperit o jucărie, doar pentru a realiza că era un scorpion viu.

”Am desfăcut fermoarul ambalajului exterior și am văzut ceva mișcându-se. Am spus: ‘ce este asta?’. Credeam că visez…”, a relatat aceasta.

Experții au confirmat că scorpionul era un exemplar chinezesc, iar înțepătura sa ar putea fi semnificativă din punct de vedere medical.

Citește și Lidl și Kaufland angajează în România, oferta salarială e atractivă. Cât câștigi pe lună, ce beneficii ai!

Cum au reacționat reprezentanții Shein

În fața acestor incidente, reprezentanții Shein au declarat că toate procesele de operare standard pentru evitarea unor astfel de situații au fost respectate. Aceștia au promis să investigheze mai bine ambalarea produselor pentru a preveni astfel de neplăceri.

În ceea ce o privește pe femeia care a descoperit infestarea cu gărgărițe în făina de la Lidl, mesajul ei a fost un semnal de alarmă pentru toți consumatorii, subliniind importanța verificării produselor înainte de utilizare.

Astfel, aceste întâmplări subliniază importanța vigilenței în fața produselor alimentare și a articolelor comandate online, amintindu-ne că, uneori, chiar și cele mai banale cumpărături pot aduce surprize neplăcute.

Citește și 13 magazine Auchan, Lidl, Mega, Profi și Carrefour din București, închise de ANPC pentru că vindeau țigări minorilor!

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Nu mai pune apă sau lapte în piure. Ingredientul secret care îl face cu adevărat delicios, la fel ca la restaurant
Click.ro
Ucis din întâmplare cu o lovitură de tanc. Cum a ajuns să fie lichidat liderul Hamas
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Elon Musk dă 1 milion de dolari pe zi până la alegeri. Loterie pentru semnarea unei petiții anti-woke
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Putin a dat ordin. Decizia istorică a Rusiei: Reducerea și distrugerea populației!
Capital.ro
Delia Budeanu, confesiuni răscolitoare despre familie, boală și copii. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
DECIZIA FINALĂ privind medicamentul utilizat de TOȚI ROMÂNII
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cuza a renunțat la părul lung și a apelat la o schimbare radicală de look, după doi ani. Cum arată acum prezentatorul TV
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro