Mișcare neașteptată în cazul Caracal. O nouă persoană implicată în dosar, la cererea familiei Melencu

Cazul Caracal. O nouă persoană implicată în dosar, la cererea familiei Melencu

Cazul Caracal se adâncește în abis pe zi ce trece. Mișcarea neașteptată a familiei Melencu. O nouă persoană implicată în dosar, la cererea lor.

Mișcare neașteptată în cazul Caracal. O nouă persoană implicată în dosar, la cererea familiei Melencu

De la apelul 112 al Alexandrei Măceșanu din data de 25 iulie 2019, de la ora 11:05, s-a deschis un dosar care nu pare să se închidă prea repede. În caz se presupune că ar fi implicată și Luiza Melencu, fată dată dispărută pe 14 aprilie 2019, care l-ar fi avut drept călău tot pe Gheorghe Dincă, presupusul criminal al Alexandrei, fată dată dispărută pe 24 iulie.

Cele două familii și-ar dori fetele înapoi, ori măcar dreptatea, astfel că, din momentul când s-a deschis ancheta în cazul Caracal, și-au luat avocați pe care s-au putut bizui. Noutatea vine acum de la familia Melencu, membrii acesteia apărând adesea pe micile ecrane, familia Măceșanu fiind mai retrasă, avându-l pe Alexandru Cumpănașu aproape, pentru a-și ”lua revanșa” în privința declarațiilor.

Noile detalii

Monica Melencu, mama Luizei, și-a luat încă un avocat. Până acum, cazul a fost reprezentant de Tonel Pop, căruia i se va alătura Carmen Obârșanu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din Timișoara. Obârșanu este avocata care a făcut plângere penală pentru finanțarea Politehnica Timișoara, acuzând ilegalități. Deși blamată la acea vreme, femeia a avut câștig de cauză acum câteva zile, când Curtea de Apel Timișoara i-a condamnat pe fostul primar Gheorghe Ciuhandu și pe alți angajați din Primăria Timișoara la închisoare cu suspendare și a dispus să plătească prejudiciu.

Mișcare neașteptată în cazul Caracal. O nouă persoană implicată în dosar, la cererea familiei Melencu
Tonel Pop, relații cu PSD și Remus Rădoi

Cât despre acțiunile din prezent ale familiei Melencu, Monica a mers în această dimineață la DIICOT, unde procurorii au refuzat să îi ofere acces la dosar, chiar dacă era însoțită de noua ei avocată. Cele două au fost prezente și joi seară, în emisiunea lui Victor Ciutacu, difuzată pe România TV, unde Obârșanu a acuzat că nu are permisiunea să vadă tot dosarul, pe motiv că ar fi trimis la instanță. În final, avocata a menționat că are dubii mari cu privire la unele volume din dosar.

Cum a ajuns Tonel Pop avocatul familiei Melencu?

Familia Melencu susține că ar fi ajuns la avocatul Tonel Pop după ce au căutat pe internet numărul acestuia de telefon. De altfel, apărătorul familiei Luizei Melencu s-a evidențiat de-a lungul vremii după ce a apărut la mai multe televiziuni. Un contact de-al său poate fi descoperit rapid pe internet, spre exemplu, pe avocatura.com, unde se regăsește informația: ”Pop-Mitoi P. Tonel este avocat definitiv, membru al Baroului Bucuresti din 01-Feb-2005 prin decizia nr. 450-31.01.05”, în josul căruia sunt inserate câteva apariții televizate ale acestuia.

Sursă foto: libertatea.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI