Mirela Vaida surprinde cu anunțul pentru cel de-al patrulea copil. Soțul ei își dorește o fetiță

Mirela Vaida surprinde cu anunțul pentru cel de-al patrulea copil

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, a devenit mamă pentru prima dată la 32 de ani. Vedeta surprinde cu anunțul pentru cel de-al patrulea copil. Alexandru, soțul ei, își dorește o fetiță.

Mirela Vaida surprinde cu anunțul pentru cel de-al patrulea copil

Vedeta de televiziune Mirela Vaida are un mariaj fericit alături de Alexandru. Cei doi sunt căsătoriți de aproape un deceniu. Se înțeleg perfect, deși prezentatoarea TV mărturisește că sunt total diferiți. Lui Alexandru nu îi place să fie în centrul atenției. Soțul Mirelei Vaida este director comercial la o companie și călătorește mult prin țară. Cei doi au trei copii. Carla, cea mai mare dintre frați, a dat startul fericirii în familie, oprind durerea mamei, după ce aceasta pierduse două sarcini.

Mirela Vaida surprinde cu anunțul pentru cel de-al patrulea copil. Soțul ei își dorește o fetiță
Mirela Vaida surprinde cu anunțul pentru cel de-al patrulea copil

Au urmat Vladimir și Tudor Ștefan, venit pe lume în aprilie 2019. Așadar, familie numeroasă, carieră înfloritoare în televiziune și spectacole alături de bandul ei. Încercările din trecut au făcut-o mai curajoasă pe Mirela, semn că maternitatea îi priește, astfel că nu exclude posibilitatea de a mai avea un urmaș peste vreo doi ani, după cum își dorește partenerul.

„Soțul meu își dorește încă o fetiță, deja o proiectează în mintea lui”

„Acum suntem într-o altă etapă a vieţii, cu trei copii şi „un pic” mai multe responsabilităţi și nu aş mai putea pleca de acasă nici măcar o zi fără să nu fiu în permanentă legătură cu copiii, să ştiu cine și cât a mâncat, la ce oră, când au dormit, când s-au trezit şi cât desert au cerut, de aceea nu cred că m-aş mai putea relaxa ca atunci. Acum grijile sunt altele şi nu ştiu dacă aş mai putea repeta experienţa”, a declarat vedeta pentru Libertatea.

„Toată lumea mă întreabă asta. Exact aşa cum mă întrebau când aveam doi, acum mă întreabă când îl fac pe al patrulea. Soţul meu îşi doreşte mult încă o fetiță, deja o proiectează în mintea lui ca ea să vină peste vreo doi ani. Mi-a şi calculat mie vârsta: „La 40 de ani, să ai patru copii, uite ce frumos sună totul!”, a completat vedeta pentru aceeași sursă, fiind întrebată dacă are în vedere încă un copil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI